Джулия Робъртс с невероятно разкритие за „Хубава жена“!

0
518

Джулия Робъртс не е станала Хубава жена много лесно!

Актрисата Джулия Робъртс изгря с филма „Хубава жена“ в началото на 90-те години и това не е тайна за никого. Там тя си партнира с Ричърд Гиър, когото ощастливява срещу заплащане. Помежду им обаче пламва любов и се получава красива романтична история.

Джулия Робъртс и Ричърд Гиър
Джулия Робъртс се върна към „Хубава жена“

Оказва се обаче, че сестрата на Ерик Робъртс е приела много трудно ролята, която промени живота й. Тя се страхувала, че играейки лека жена, ще бъде разбрана погрешно и ще започне да бъде канена само за такива роли.

„Беше ми много трудно да реша. Гледайки сценария, ми допадна всичко. Как обаче да преглътна егото си и да стана това, което не съм?! Най-трудно ми беше това. Бях на косъм да откажа, когато Ричърд Гиър лично ме поиска за негова партньорка. Тогава вече се почувствах поласкана и нямаше как да не приема.“ – спомня си Джулия Робъртс.

Двамата не просто стават отличен тандем на екран, но и в живота. В онези години се говори усилено, че са двойка.



Връзката им приключва с брака на актьора със Синди Крауфорд, който продължи много кратко. Днес той го определя като най-голяма грешка в живота си.

Джулия Робъртс още доста пъти си партнира с Гиър, защото двамата са очарователен тандем. Най-големият им хит след „Хубава жена“ е „Булката беглец“.

Кариерата и на двамата процъфтя и днес те са едни от най-големите звезди на Холивуд. Всичко обаче започна от онази Pretty woman, която накара самотният милионер да се влюби до полуда в нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.