ТОП 5 причини една жена да замени своя съпруг с любовника

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Защо една семейна жена изневерява на своя съпруг и си търси любовник?

Отговор на този вечен въпрос ще намерим, след като диференцираме присъствието на един съпруг в живота на омъжената жена и необходимостта от един любовник.

На първо място липсата на достатъчно внимание от страна на нейния съпруг подтиква една жена да търси обич и внимание в прегръдките на друг мъж.

Липсата на внимание може да се допусне, след като мъжът работи прекалено много, за да издържа своето семейство, защото е темерут, защото не си пада по нежности – грубиян или защото вече  има своя любовница.

съпруг

Предан съпруг или любовник?

Втората причина за изневяра е липсата на достатъчно забавления в леглото. Често жените си намират палави любовници, които да ги задоволяват физически по различни начини. Това важи както за младите и енергични дами, така и за застаряващите.Друга причина е скуката. Има задоволени финансово жени, които скучаят и ако нямат някакво хоби или други интереси, с които да запълват своето излишно свободно време, те си хващат любовници. Но подобна ситуация твърде рядко се среща в България. Много повече е характерна за богатите западни страни или за САЩ, в които държави живеят семейства поколения наред, които са финансово обезпечени.

Една съпруга може да изневерява, когато нейният съпруг не й помага със  средства. Формирането на семейния бюджет става по различни начини. Има семейства, в които партньорите си разпределят разходите по равно. В други, който получава по-големи доходи плаща по-високите сметки, а другия с по-малки доходи, заплаща по-малките.

Има съпрузи, които не дават пари за издръжка на семейството си и ги харчат само за себе си. Неспособна да се справи сама с издръжката на своето домакинство и деца, жената е принудена да търси външна помощ.

Тогава тя си хваща любовник с възможност  да я обезпечава. Много често такива връзки завършват с развод и жената става съпруга на своя любовник.

Не са малко случаите, в които една жена е била заставена да изневери на своя съпруг, когато нейният шеф например я е харесал. Ако тя откаже да бъде любовница, той започва да я шантажира и да я заплашва. Или една жена, която иска да направи кариера, не рядко е изправена пред необходимостта да бъде любовница на някой властимащ, от когото зависи нейната кариера.

Защо един мъж предпочита да изневери на своята съпруга, научете ТУК.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар