Бурен скандал между Антон Стефанов и Миглена Ангелова: Някогашните „годеници“ се скараха жестоко пред Гала и Стефан!

0
770

Миглена Ангелова и Антон Стефанов се превърнаха от близки хора във врагове!

Голям скандал се заформи между играещите доскоро роля на годеници Миглена Ангелова и Антон Стефанов. Двамата бяха поканени днес в „На кафе“, където вдигнаха луд спор, касаещ отношенията им по принцип, пише Secret.bg.

Миглена Ангелова и Антон Стефанов
Миглена Ангелова и Антон Стефанов вече не се дишат

Всичко произлезе от „ВИП Брадър“, където и двамата участваха. Меги миналата година и дори спечели формата, а Тони бе сред съквартирантите допреди месец.

Големият им конфликт се заформи оттам, че журналистът защитаваше през цялото време колежката си, докато тя беше в Къщата, но после не получи същото от нейна страна. Напротив, фаталната лейди даже си позволи остро да го критикува.

Антон Стефанов се чувства предаден от Миглена Ангелова, тъй като я е считал за приятелка и сега смята, че му е забила нож в гърба. Той твърди, че има проблем не с това, което е казала за него, а с начина, по който го е направила.



Миглена Ангелова пък отрича някога да го е приемала за приятел и затова си е позволила всичките критики към него. Тя го е приемала по-скоро за близък колега и дотам.

Припомняме, че двамата участваха в един фарс преди година, в който журналистът й предложи брак и тя се съгласи. Те го играеха сгодени, преди Миглена публично да върна пръстена на Антон.

Според нея, той си е направил ПР от цялата тази ситуация с годежа, а тя просто му е услужила. Стефанов обаче отрче категорично, заклейвайки се във всичко свято.

Двамата вече са в открита война. Миглена Ангелова е бясна от статия за нея в списанието на Антон, докато той пък не одобрява поста й във Фейсбук, в който твърди, че действа подло.

Кой ще победи в тази война, предстои да разберем. Не е изключено да се стигне и до съд, ако нещата се задълбочат още повече.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.