Ани Владимирова отказа за трети път предложение за брак!

0
416

Ани Владимирова не иска и да чува за сватба и брак!

Психоложката Ани Владимирова отново не пожела да мине към омъжените жени. Тя отказа за трети път предложение за брак от страна на по-младия си любим Милен Суванджиев, пише в. „Таблоид“.

Ани Владимирова
Ани Владимирова не иска да се омъжва

37-годишният кинезитерапевт гори от желание да се ожени за жената, с която дели една завивка от 3 години насам, но все удря на камък. Тя му заявила директно, че не вярва вече в брака.

Ани Владимирова е била омъжена веднъж и има две деца от този провален неин брак. След развода си тя явно напълно е изгубила вяра в официалното обвързване.

Освен това психоложката е вече на 50 г. и не й е до сватби. Тя е по-скоро на етап, в който търси спокойствието, а не тръпката и емоцията.



Възрастовата разлика може би също оказва влияние да не иска да се омъжва за Милен. Тя не иска, а може би и не може вече да му даде най-ценното, а именно дете.

Той е още млад и може да си направи бебе, но явно ще трябва да е с друга жена. Проблемът обаче е, че не иска друга, а точно Ани.

Кинезитерапевтът за трети път й поднася един и същ пръстен, а тя все го отказва. Това е ясен знак, че не иска да се омъжи за него и няма да пожелае.

Всичко това може да доведе до проблеми във връзката им и дори до раздяла. Все пак на никого няма да му е приятно три пъти да му откажат брак.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.