От рецептите на баба: Лукът чисти кръвоносните съдове, киселото зеле-лекува мигрена! (Ето как)

0
415

Лукът чисти кръвоносните съдове

Лукът чисти холестеролните шлаки. Лютивите главички изчистват кръвоносните съдове. Причината е, че съдържат органични съединения на сярата. На това се дължи благотворния им ефект.

зеле
Бабини рецепти с кисело зеле и лук за болести

Луковицата съдържа и значително количество вещества, стимулиращи нарастването на стомашната флора. Люспите на лука укрепват сърдечната дейност.

Люспите на лука съдържат полезни вещества, фибри и фенолни съединения, които притежават силни антиканцерогенни вещества.

От рецептите на баба има и лек срещу главоболието и дори мигрената. И то се крие в киселото зеле.



Зелевият лист се използва и като универсално болкоуспокояващо.

Лечителят Петър Димков също е използвал киселото зеле в рецепти и практиката си. Защото то съдържа редица полезни вещества.

Киселото зеле е богато на микроелементите калий, магнезий, желязо, цинк и много други. Съдържа още витамин С и витамин В6.

Подобно на лука и киселото зеле е много полезно. С тези домашни илачи се отървавате от скъпите илачи и се спасявате от болежките с природни продукти.

За да се отървете от главоболието или досадната и болезнена мигрена, направете лапа от кисело зеле.

После я поставете върху болезнения участък на главата. И не забравяйте зоната зад ушите. Там именно се натрупва голямо напрежение и по този начин болката отшумява.

Така поставено, киселото зеле има най-голям ефект да премахне болката от главата ви.След като извършите тази процедура ще се почувствате облекчен и възроден, съветват тези, които са я изпробвали.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.