Месечен хороскоп ноември – Рак, Лъв, Дева

0
427

Не пренебрегвайте спорта, защото той ви поддържа в добра форма

Точният месечен хороскоп за ноември ще ви разкрие какви изненади са ви подготвили звездите през месец ноември.

месечен хороскоп
Не пренебрегвайте спорта, защото той ви поддържа в добра форма

Ето какво вещае вашият месечен хороскоп за следващите дни:

РАК
Според ноемврийския месечен хороскоп представителите на зодията ще имат възможността да се насладят на успеха си. Благодарение на предишните усилия, които са положили, ще имат малко спокойствие. Ще имате малко повече време за себе си. Не го пилейте, а се възползвайте от него максимално. Може да се поглезите със спа процедури или пък да си купите нещо хубаво.

Не пренебрегвайте спорта, защото той ви поддържа в добра форма. Благодарение на него ще успеете да избегнете неприятните есенни вируси, от които мнозина вече са поразени.
През ноември чувствителността ви ще е доста изострена. Това ще ви превърне в доста уязвими личности. За сметка на това пък ще преживеете неповторими моменти с вашата половинка.
Не изпадайте в паника, ако шефът ви каже, че трябва да свършите доста работа.



ЛЪВ
За съжаление ноември може да донесе депресивни състояния за немалка част от представителите на царствената зодия. Ще вложите доста време в размишления за това как е минала годината ви до момента и какво е трябвало да направите по различен начин. Не забравяйте обаче, че миналото не може да бъде променено, така че гледайте в настоящето.

Не се страхувайте да проведете открити разговори с хората. Честността винаги боли, но пък за сметка на това лъжата не е по-добрия избор, дори тя да е т.нар. „благородна лъжа“. Помнете, че рано или късно истината винаги излиза наяве.
Новият месец е подходящ за преустройство на дома ви – боядисване, смяна на старите мебели и др.

ДЕВА
Вашият ноемврийски месечен хороскоп сочи, че през идния месец ще е добре да изкарвате повече време в компанията на най-близките си (семейство, приятели). Забравете поне за малко за служебните проблеми и се насладете на хармонията.

Ще се наложи да върнете услуга на човек, който ви е помогнал в труден момент. Не спестявайте милите думи на околните и ги подкрепяйте винаги, когато това е във възможностите ви.

Не позволявайте на колегите ви да се държат с вас сякаш са ви шефове. Застъпете се за правата си и ги отстоявайте докрай. Сега е момента да покажете талантите, които криете в себе си. Пробвайте да направите нещо, което отдавна ви привлича, но поради една или друга причина винаги сте се страхували да го направите. Не позволявайте на лошото настроение да ви превземе, пише khoroskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.