Какво се случва днес с изпълнителите на култовата „Сине, сине“?!

0
462

„Сине, сине“ още звучи по всички кръчми, но авторите на тази песен сякаш потънаха в забрава!

Около 20 години след излизането на емблематичната „Сине, сине„, Севдалина и Валентин Спасови се радват на охолен живот. Двамата, които изпълниха култовата песен, са семейство от дълго време и печелят доста добре.

Сине, сине
Те изппълниха великата „Сине, сине“

Те все още ходят по участия, където пеят хитовете си, правят концерти, но широката публика сякаш забрави за тях. Причината е, че нямат музикална компания, която да стои зад гърба им, а имат собствена фирма.

Същинските приходи на Севда и Вальо в последните години обаче идват не от пеене. Те сътрудничат на голяма немска компания, продуктите на която разпространяват в България. Тези продукти са в областта на здравето и козметиката.

Успехите им са много големи, тъй като наскоро получиха „Мерцедес“ като награда за добрата им работа. Освен това парите, които получават ежемесечно от Германия, също са големи.



Напук на песента „Сине, сине“, Севдалина и Валентин имат дъщеря на име Венета. Тя също е включена в бизнеса им с немската компания.

Семейство Спасови са пример как славата и парите невинаги са свързани. Те изгубиха голяма част от своя блясък, хората позабравиха за тях, но все още се радват на стабилни доходи. Нещо, което показва, че успехът не е напуснал тяхния дом.

Относно музиката, и двамата са с музикално образование. През 90-те години те бяха сред най-канените изпълнители по българските кръчми.

Времената са други и фолклорната музика вече не е чак толкова разпространена, но двамата не се отказват. Музиката е в кръвта им.

Насладете се още веднъж на „Сине, сине“!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.