Ето какво разкрива номерът на дома ви

0
304

Вероятно ще останете изненадани от силното му влияние

Дори и през ум не ви е минавало колко много може да разкрие номера на дома ви.

дома
Вероятно ще останете изненадани от силното му влияние

Колкото и невероятно да ви звучи, номерът на дома ви може да предопредели не само късмета, а и щастието в живота ви.
Разбира се това далеч не означава, че разкрива точно какво ще се случи. Въпреки това оказва определено влияние, което съзнателно или подсъзнателно ще усетите в живота си.

Изчислете номера на дома си и ще разберете защо някои неща в живота ви се случват по определен начин.
За да определите съдбовния номер на дома си, е нужно да съберете цифрите до получаването на едноцифрено число.

Ето какво означават номерата:



1
Той разкрива, че в този дом царят индивидуалността и оригиналността. Често имат нови идеи и започват проектите, поемайки всевъзможни рискове. За съжаление обаче този номер не носи щастие в личния живот. Обикновено той насърчава самотата, критичността и нерешителността.

2
Този номер е символ на промените. Това е една от причините, поради които хората често се местят и не се задържат дълго на този адрес.
Често пъти хората, живеещи в този дом проявяват несъобразителност и вземат лоши бизнес решения. Поради тази причина се налага да потърсят нов дом и да започнат всичко отначало. В личен план са твърде зависими от околните.

3
Това е символът на подобряване, възстановяване и разпространение. Хората, живеещи в този дом, са перфекционисти и гледат оптимистично на живота. Имат твърди виждания за семейството и религията. Често се отдават на пороците си, което пък води до здравословни проблеми.

4
Домът с този номер не е сред предпочитаните места за живеене, тъй като е под влиянието на конфликти. Под този покрив две противоположни сили винаги се борят за надмощие. Дом с този номер не е подходящ за страхливите и хората с крехък характер.

5
Това число е символ на положителните емоции, хармонията и добрите мисли. Хората, живеещи в този дом изграждат бавно щастието си и преодоляват всички препятствия към целта. Често пъти обаче забравят, което им причинява определени неудобства.

6
Номер шест е символ на решителността, твърдата позиция и крайностите. Той е добро място за почивки в мълчание. Понякога обаче почивките могат да бъдат развалени от грандиозни скандали.

7
Символ на съня, фантазиите и страстта. Често пъти живущите на този номер изпитват сериозни затруднения да отделят действителността от фантазиите си. Твърде променливи сте в работата си.

8
Символ на стабилност и уважение. Носи добра репутация, слава и авторитет на живущите. Хората, живеещи в този дом се опитват да угодят на всички. Въпреки това не нарушават личния си комфорт.

9
Тези хора са инициативни и са наясно какво искат от живота. На работното си място са перфектни, а у дома често са напрегнати. Бъдете особено внимателни с любовните проблеми, за да не ви доведат до депресия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.