Преборете коварния диабет с този лечебен сок

0
352

Като правило с напредване на времето, болните от диабет се нуждаят от все по-големи дози инсулин

Допускали ли сте някога, че можете да преборите коварния диабет със сок от зеленчук, който можете да си купите за жълти стотинки от пазара.

диабет
Като правило с напредване на времето, болните от диабет се нуждаят от все по-големи дози инсулин

Народни лечители твърдят, че сокът от зелен фасул оказва благотворно влияние върху хората, страдащи от диабет. За да получите така необходимия ви сок от зелен фасул, е нужно да използвате бобени шушулки, които все още не са станали твърди – в млечно-восъчна зрялост.

Сокът от този боб за лечение на диабет се получава изключително лесно. Вероятно сте чували, че бобът превъзхожда повечето растения, ако се сравнява по съдържание на мед и цинк.
Натеропатите смятат, че захарният диабет при хората се появява в резултат на прекомерната употреба на рафинирана захар, скорбяла, месо и месни продукти.

За никого не е тайна, че страдащите от диабет обикновено се лекуват с инсулинови инжекции. Те обаче не лекуват, а само попълват недостига на този хормон. Този вид лечение не възстановява работата на задстомашната жлеза, за да може тя сама да започне да произвежда инсулин. Дори напротив – по този начин постепенно я водите към деградация.



Като правило с напредване на времето, болните от диабет се нуждаят от все по-големи дози инсулин. В същото време здравето им се влошава все повече и повече. Именно поради тази причина е добре да заложите на натуралните продукти, ако сте попаднали в плен на това коварно заболяване.

Натуралните продукти, на които трябва да заложите, задължително трябва да съдържат ферменти за самосмилане.
Рафинираната захар и концентрираната скорбяла проникват изключително бързо в кръвта. Това означава, че за кратко време те ще покачат ударно кръвната ви захар и ще се наложи да биете по-високи дози инсулин.

По този начин подкопавате сериозно здравето на задстомашната жлеза и я лишавате от всякакъв шанс да се възстанови.
Натуропатите са категорични, че ако към този щадящ подход в лечението на задстомашната жлеза приложите и допълнителни продукти, които да стимулират възстановяването й и съдържат нужните вещества за изработването на инсулин, ще настъпи пълно оздравяване.

Установено е, че брюкселското зеле и сокът от зелен боб съдържат елементи, които подпомагат отделянето на натурален инсулин.
На практика естественото лечение на захарния диабет не представлява нищо сложно.

То се състои в употребата на натурални храни и ежедневна употреба на литър сок от зелен боб, смесен с моркови и брюкселско зеле.
В допълнение към този сок е добре да приемате и по половин литър сок от моркови и спанак в съотношение 50:50, пише zdrave.to.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.