Любовен хороскоп за месец ноември – Козирог, Водолей, Риби

0
393

Сексуалният живот на обвързаните ще отбележи своя възход

Ако се питате какви изненади ви очакват в любовен план през новия месец, то вашият любовен хороскоп ще ви даде отговор на този въпрос.

любовен хороскоп
Сексуалният живот на обвързаните ще отбележи своя възход

От него ще научите още дали ви предстоят нови запознанства и приятни изненади и изживявания.

Ето какво гласи ноемврийския любовен хороскоп за всеки един от представителите на зодиакалните знаци:

КОЗИРОГ
През този месец ще бъдете фокусирани основно върху себе си и няма да ви минават през ума любовни преживявания. Имате нужда да се отпуснете и да обърнете внимание и на останалите аспекти от живота ви.



Необвързаните от вас ще похарчат огромни суми за обзавеждане на гардероба за новия сезон. Не се изхвърляйте чак толкова. Ако някой ви харесва, той ще види качествата ви и изпод старите ви дрехи. Въпреки всичко някоя и друга нова дрешка ще са ви от полза. С тях ще успеете да привлечете вниманието.

Сексуалният живот на обвързаните ще отбележи своя възход. Именно сега е моментът да се отдадете на нестандартни и приятни преживявания в спалнята.

ВОДОЛЕЙ
И през този месец представителите на зодия Водолей ще имат многобройни ангажименти. Именно заради тях ще ви е доста трудно да отделите нужното време за социални контакти.

На необвързаните от вас ще им се наложи да се концентрират върху близките си хора. В никакъв случай не се подавайте на сладкодумни ухажори, които искат само да ви оплетат в мрежите си, за да се възползват от вас.

Обвързаните ще трябва да намерят повече време, тъй като почти не се задържат у дома. По този начин карате половинката ви да се чувства пренебрегната. Запазете спокойствие и се реванширайте подобаващо, за да избегнете последващи проблеми.

РИБИ
Според вашия любовен хороскоп през ноември се задават големи промени на любовния фронт. Нужно е да преосмислите добре действията си през последните няколко месеца. Помислете и за начина, по който връзката ви се е отразила на хората от семейството ви.

Необвързаните трябва да имат предвид, че съветът на звездите е през този месец да не се отдават на любовни авантюри. Не е изключено да научите, че някой от колегите ви има силни чувства към вас. В никакъв случай обаче не започвайте връзка, докато не се убедите изцяло в чувствата му.

Обвързаните ще се сблъскат с доста трудности във връзката. Само от вас зависи как ще успеете да се справите с негодуванията на половинката ви и по какъв начин ще се отразят те на отношенията ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.