Селена Гомес го направи! Светът й се поклони, защото тя е новата…

0
376

Селена Гомес бе призната за нещо изключително!

Списание „Billboard“ даде велико признание за Селена Гомес. Младата певица бе определена за новата Жена на годината.

Селена Гомес
Сладката Селена Гомес получи огромно признание

Наградата се връчва само на жени с огромен принос към музиката. Тази година явно 25-годишната сладурана е тази, която е допринесла най-много в този аспект,

Церемонията по връчването на наградата ще се състои в Лос Анджелис на 30 ноември. Очаква се на нея да присъстват близки приятели и колеги на поп дивата.

По всяка вероятност обаче няма да присъстват родителите й. Те все още са й сърдити заради това, че ги уволни като свои агенти.



Джъстин Бийбър, с когото Селена Гомес въртеше любов няколко години, също едва ли ще присъства. Двамата останаха приятели, но не чак дотам.

В момента певицата няма гадже, с което да сподели радостта от тази награда. Затова до нея ще бъдат само приятелите й.

Счита се, че голям принос за победата й в конкурса на списанието има фактът, че Селена е болна от лупус, но въпреки това успява да вади хитове. Това се смята за подвиг от нейна страна, който е достатъчен да стане Жена на годината.

Селена Гомес наследява този приз от великата Мадона, която спечели наградата миналата година. Двете са доста различни като темперамент и затова се счита, че списанието търси разнообразието.

Селена започна кариерата си първоначално като актриса. Тя участва в няколко филма в тийнейджърска възраст, след което стана ясен талантът й в пеенето. От нея се очакват още много хитови песни за в бъдеще.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.