За първи път: Дете се яви в „Гласът на България“! (Подробности за новия сезон на шоуто)

0
286

„Гласът на България“ отново стартира, като този път ще има много изненади за зрителите!

Петият сезон на „Гласът на България“ започна, а с него започнаха и интересните моменти. Днес в София бяха проведени някои много любопитни кастинги.

Гласът на България
„Гласът на България“ започна

На един от тях се яви момче едва на 8 г. То се превърна в най-малкия участник в историята на шоуто у нас. Няколко други деца също се явиха, но регламентът позволява само на тези, които са над 14 г.

Най-възрастният участник засега пък е на 69 г. Това не е прецедент, тъй като и преди е имало доста пенсионери, решили да се доказват на стари години.

През този сезон „Гласът на България“ се очаква да бъде още по-интересен. В него отново има много участници от чужбина, както беше и през последния сезон.



Таланти от Русия, Полша, Франция, Италия, Чехия, Англия, Молдова, Гърция, Китай и др. се пробват в шоуто. Така то пак ще придобие интернационално излъчване, както се случи и тази пролет.

Петият сезон ще бъде много разнообразен. Освен солови изпълнители и дуети, в него има и трио формации. Те обаче не е задължително да минават заедно през кръговете, а може да го правят поотделно, ако менторите преценят.

„Гласът на България 5“ ще проведе първите си три кръга през есента и зимата, а големите концерти ще бъдат през пролетта. Само те ще бъдат излъчени на живо, а останалото на запис.

Миналият сезон на предаването обра точките и спечели уникален рейтинг. Надеждите са за още по-голям, но предстои да разберем. Излъчването му отново ще бъде по Би Ти Ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.