Щерката на Михаел Шумахер е негово копие: Вижте 20-годишната Джина-Мария днес! (СНИМКИ)

0
997

Михаел Шумахер може да се чувства горд с децата си, които са наследили неговия спортен хъс!

Не се знае дали Михаел Шумахер разбира какво се случва с щерка му Джина-Мария, но ако разбира, несъмнено се радва много за нея. 20-годишната девойка постига множество успехи в спорта, както правеше и баша й преди време.

Михаел Шумахер
Михаел Шумахер трябва да се гордее с децата си

Джина е копие на легендарния пилот. Двамата си приличат много. Тя е одрала кожата му, за разлика от брат си Мик, който е досущ като майка си Корина.

Младото момиче се развива в областта на конната езда. Там има множество успехи и е дори лидер в световната ранглиста в своята категория.

Определено спортният хъс е наследствен. Джина-Мария, също като татко си, не се предава пред нищо, за да бъде номер едно. Качество, с което е закърмена.



Другото дете на Михаел Шумахер също е спортист. Синът му Мик е във Формула 3, където жъне успехи. Той е на 18 г. и мечтае едни ден да влезе във Формула 1.

Семейство Шумахер продължава нормалния си начин на живот, въпреки трагедията, която ги връхлетя. Корина преживя много и се доказа като много силна жена. Върху нея падна цялата тежест на драмата с мъжа й.

Все още не се съобщава как е състоянието на Михаел Шумахер и дали има надежда някога да се оправи. Съпругата му е забранила всякакви медийни „сензации“ и чака да се възстанови напълно, за да го покаже отново на обществеността.

Припомняме, че 4 години изминаха от големия ужас, който Шуми и семейството му изживяха. Легендарният пилот пострада много лошо по време на ски. Едва не умря след удар в главата, дори беше в кома за кратко. Оттогава не се знае нищо за него.

Вижте красивата му наследница Джина-Мария, тя е точно като него!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.