Смес за понижаване на кръвната захар

0
547

Ще се почувствате като преродени

Диабетиците са наясно с факта колко е трудно да се поддържа кръвната захар в нормални граници.

кръвната захар
Ще се почувствате като преродени

В същото време от нивата на кръвната захар зависи цялостното ви здравословно състояние. Постоянните й колебания нагоре и надолу, не водят до нищо хубаво. Освен, че нанасят редица увреждания на целия организъм, те карат диабетиците да се чувстват отпаднали, сякаш някой е изсмукал жизнената им енергия.

В същото време за никого не е тайна, че е задължително да прочиствате организма си два пъти в годината. Това ще рече, че трябва да прилагате тази процедура на всеки шест месеца. По този начин не само ще нормализирате нивата на кръвната захар, а и ще изгоните всички токсини от тялото си, ще повишите имунитета си и по този начин ще държите настинките надалеч. Освен това ще забравите за постоянното чувство на умора, сънливост и разсеяност.

Всички тези състояния крещят, че организмът ви се нуждае от спешна детоксикация.
Ще ви разкрием един изключително лесен и ефективен метод от алтернативната медицина. За да си приготвите този еликсир, се нуждаете само от четири съставки – мед, джинджифил, кисело мляко и брашно от елда.



Киселото мляко се смята за еликсир на младостта, а елдата притежава мощни лечебни свойства. Няма да е пресилено, ако кажем, че джинджифилът е чудо на природата, особено в случаите, в които говорим за детоксикация.
Освен това той подпомага изгарянето на мазнините и регулира дейността на стомашно-чревната система.

Еликсирът, който горещо ви препоръчваме да опитате ще укрепи цялостно организма ви. Той ще намали значително чувството на умора, ще стимулира кръвообращението на краката и ръцете, ще възстанови кръвоносните съдове и ще подпомогне функцията на пикочните пътища.

Брашното от елда ще ви съдейства да вкарате в норма границите на кръвното налягане, ще намали значително симптомите на атеросклероза и ще предотврати състоянието на запек.
Комбинирано с киселото мляко и джинджифила, то намалява нивата на кръвната захар, регулира метаболизма, функцията на панкреаса и прочиства кръвоносните съдове и червата.

За да си приготвите вълшебната смес се нуждаете от следните продукти:
1 ч.л. натурален пчелен мед
¼ ч.л. джинджифил на прах (ако искате можете да използвате и пресен)
200 гр. кисело мляко
1 с.л. брашно от елда

Смесете в подходяща купа всички съставки и оставете сместа да престои цяла нощ в хладилника. Изяжте цялото количество вместо закуска. Имайте предвид, че три часа след това не трябва да приемате абсолютно нищо. Прилагайте тази процедура в продължение на 14 дни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.