Домашен серум за дълги и гъсти мигли

0
425

Със сигурност ще постигнете „уау“ ефект

Със сигурност всяка дама мечтае да има дълги и гъсти мигли, но за съжаление съдбата не прави такъв подарък на всички.

мигли
Със сигурност ще постигнете „уау“ ефект

Знаете ли обаче, че това, че не сте се родили с дълги и гъсти мигли, съвсем не означава, че не можете да имате такива. Освен това не е наложително да посещавате скъпите козметични салони или да се подлагате на процедури, които ще ви одерат кожата.

Достатъчно е само да си приготвите този домашен серум за дълги и гъсти мигли и ще останете приятно изненадани от резултата.
При все, че броят на дамите, които са надарени с естествено дълги и гъсти мигли, е твърде малък, това може да бъде поправено благодарение на домашния серум, който ще ви предложим в следващите редове.

Разбира се съществуват редица серуми, които обещават да сгъстят и удължат миглите ви. Поради твърде високата им цена обаче, преобладаваща част от дамите предпочитат да заложат на добрата стара спирала или пък на изкуствени мигли.



Уверяваме ви, че ако си направите този серум и го прилагате известно време, няма да съжалявате. Резултатът, който ще постигнете, наистина ще е „уау“.

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да приготвите домашния серум за дълги и гъсти мигли:
Масло от авокадо
Рициново масло
Кокосово масло

Това е всичко, от което се нуждаете. Нужно е да си приготвите и едно 100-милилитрпово шише, в която да смесите различните видове масла. Напълнете половината шише с рициново масло, а останалата част допълнете с кокосовото масло. Добавете само няколко капки масло от авокадо – 10-15.

Разклатете добре шишето до пълното смесване на различните видове масла. Може би е излишно да споменаваме, че ще се наложи да разтопите на водна баня кокосовото масло, за да се втечни.

След като сте направили всичко това, не ви остава нищо друго, освен да включите вълшебния домашен серум в действие.
Разбира се не можете да очаквате чудеса още с първото му нанасяне. Вероятно сте наясно с факта, че резултатите от народната медицина се виждат по-бавно. За сметка на това пък не ви се налага да се подлагате на скъпи и изтощителни процедури.

Залагайки на изцяло естествени съставки също ще се радвате на дълги и гъсти мигли. Както вече споменахме, просто ви е необходимо малко повече търпение.
Серумът се прилага един път на ден. Той задължително трябва да се нанесе преди лягане, а миглите трябва да са предварително изчистени, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.