Шеф Петров „разведе“ Даниел Петканов и Александра Богданска! Готвачът е аут от „ВИП Брадър“

0
491

Шеф Петров си тръгна от „ВИП Брадър“, но първо хвърли една голяма бомба!

Кулинарният спец на „ВИП Брадър“ отпадна от шоуто тази вечер. Шеф Петров се раздели с мечтата за финала, след като не успя да издържи на конкуренцията на Тото от „СкандаУ“.

Шеф Петров и Александра Богданска
Алекс плаче, докато Шеф Петров признава греха си

Преди да отпадне обаче готвачът вся истински раздор в семейството на Даниел и Александра Петканови. Той призна пред двамата, че не одобрява техния брак и най-вече начина, по който са го сключили.

Припомняме, че Алекс и Дани се венчаха в Къщата, вместо да изчакат да излязат навън. На церемонията не присъстваха родителите им, което много ги нарани.

„Аз, като родител, знам колко тежко би ми било да не присъствам на сватбата на детето си. Смятам, че трябваше да изчакате да излезете навън.“ – каза Боби Петров във „ВИП Брадър“.



По този начин той вкара в конфликт влюбените, защото Даниел Петканов веднага прости постъпката на Борис, докато Алекс не успя. Тя остана крайно разочарована от това, че мъжът й не защити техния брак.

Журналистът бе упрекнат от всички в студиото на „ВИП Брадър“, че не е застанал мъжки до жена си, за да защити достойнството й. По този начин той сякаш си вкара автогол и от фаворит за спечелване на шоуто се превърна в големия грешник.

Самата Алекс го упрекна, че не застава до нея в тежките моменти. Това с Шеф Петров дори може да се счете за първата криза в брака им, защото двамата бяха на коренно различни мнения.

В социалната мрежа вече има коментари, че случилото се ще коства целия брак на Даниел и Александра. Нищо чудно манекенката да осъзнае, че не може да разчита на този мъж и да го остави след края на риалити шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.