Ако щете вярвайте: Дух на кукла облада възрастен мъж! (Не е за хора със слаби нерви)

0
284

Дух на кукла облада възрастен мъж

Възрастен мъж има впечатляваща колекция от кукли. Те са толкова много, че от тях наистина биха ви побили тръпки. Манията на 63-годишния Бари Колинг е повече от плашеща.

кукли
Колекция от кукли върши страховити неща

Той има повече от тридесет кукли, някои от които обладани от духове. Поне така твърди притежателя им.

Той си спомня как е тръгнала манията му към тяхното колекциониране. Всичко се случило, когато една кукла грабнала окото му.

Тя била изложена в един магазин, който провеждал благотворителна акция. Веднага я купил и я отнесъл в дома си.Съпругата му Сара, на която мъжа й е личен асистент, не я харесала.

Тя му казала да я изхвърли, защото усещала, че излъчва негативна енергия. Той се съгласил с жена си я изнесъл навън, за да я хвърли.

Изведнъж, сякаш от нищото, се извила буря. Силният вятър го повалил на земята, в почти безпомощно положение.

Той паднал, а до него имало голямо парче стъкло, на което можел опасно да се нарани.

„Куклата сякаш разбра, че искам да я хвърля на боклука и затова направи това. Предизвика тази вихрушка, за да не я изхвърля, а да я прибера в дома си.

Може би е усетила какво искам да й направя и затова се опита да ме убие”, спомня си и до днес необяснимото чудо възрастния мъж.

И след това той вече не успявал да спре да купува купува кукли и да ги колекционира.Бари твърди, че много от тях са специални.

Жена му обаче подозира, че именно куклите са виновни за необяснимите неща, които се случват в дома им. Наскоро се пуснала сушилнята, като жената твърди, че преди това я изключила от контакта.

В къщата се включвали по различно време електрически уреди, които това били изключени напълно. Семейството потвърждава това.

Според тях именно куклите са виновни за различните необясними явления, които се случват в дома им.

Синът им Джош намира колекционерската страст на баща си за доста стресираща. Затова възнамерява да се изнесе от дома си.

„През деня куклите не са толкова страшни. Но през нощта енергията им в къщи е ужасна”, твърди младия мъж.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.