Открийте кармата си според годината на раждане

0
437

Вашият характер е изключително спокоен и песимистичен

За да научите кармата си, е нужно само да откриете годината на раждане в таблицата.

кармата
Вашият характер е изключително спокоен и песимистичен

Кармата бива подложена на редица изпитания при всяко прераждане. Във всеки живот хората преминават през различни кармични тестове, определящи професията, здравето, характера и дори любовните отношения.

За да научите кармата си, е нужно да откриете своята година на раждане в таблицата, както и вашата индивидуална Мева. След това можете да пристъпите към разгадаването на кармата си. Ето какво издава тя:

Мева 1
Кармата ви сочи, че вашият характер е изключително спокоен и песимистичен. Освен това не сте от най-амбициозните. Добрата ви страна е, че сте силно приспособими към нововъзникнали ситуации. На пръв поглед изглеждате открити и приятелски настроени личности, но вътрешно сте инатлив човек.
Обикновено детските ви години са изпълнени с доста трудности, но пък за сметка на това средната възраст е много благоприятна. Настроението ви е доста променливо и сте склонни към депресии. Романтиката определено не е най-силната ви страна, но пък за сметка на това имате нужда от много силна любов. Според кармата вашето съществуване ще е посредствено и скромно.



Мева 2
Не сте агресивен, а изключително скромен и амбициозен човек.
Обсебени сте от детайлите, каквото и да се случи, вие трябва да сте наясно и с най-малката подробност. Не може да се каже, че сте от инициативните хора, дори направо липсва при вас. Добър служител сте и се сработвате отлично с останалите ви колеги. Най-добрия етап от живота ви е между 45 и 47-годишна възраст.
В любовта е нужно да проявите особено голямо внимание към партньора си. Дайте повече воля на емоциите си, отколкото на разума си. Кармата ви е отредила да не сте нито богати, нито бедни.

Мева 3
Вие притежавате независим и доста оптимистичен характер. С положителна настройка сте и сте уверени в себе си. За сметка на това обаче сте твърде инатливи и нетърпеливи. Не сте склонни да се примирявате с обстоятелствата.
Най-добрият период в живота ви, е между 34 и 38-та година. Животът ви ще бъде изпълнен с множество възходи, последвани от падения. Характерът ви е много директен. Това, което до известна степен плаши околните е, че сте изключително импулсивни. Често пъти взимате важни решения, водени само и единствено от импулса си, а това не винаги води до нещо добро. Научете се да бъдете малко по-отговорни и да влагате мисъл там, където трябва, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.