Ето ги най-вкусните пикантни картофки за вашата трапеза (страшно лесни и бързи)

0
262

Тези пикантни картофки стават чудни, направо не можеш да спреш да ядеш

Предлагаме ви рецептата за чудно вкусни пикантни картофки. Толкова лесни и бързи, а супер апетитни за всяка трапеза. Не забравяйте и биричката, въпреки че не е лято, за да стане удоволствието пълно.

пикантни картофки
Много апетитни и разяждащи са тези лесни пикантни картофки

Трябват ни един килограм картофи, 150 грама сирене, 20-ина чушки от типа рибки, чубрица, босилек, олио за пържене, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си почистим и да си изпържим картофите. След това си ги поръсваме обилно с чубрицата, босилека и сол на вкус, и ги разбъркваме хубаво.

Взимаме после чушките рибки и си ги изпичаме на една обикновена тефлонова скара или където ви е удобно. Вече изпечени, тези апетитни рибки си ги мариноваме в две лъжици ябълков оцет, две лъжици зехтин и щипка сол.



Взимаме си картофите, поставяме си ги в една огнеупорна чиния като ги поръсваме обилно с настърганото сирене и черен пипер. След това ги обграждаме с чушките рибки и ги слагаме да се запекат за около 3-4 минутки в микровълновата фурна.

Стават най-хубавите пикантни картофки, които сме опитвали досега. Изобщо не могат да се сравнят с тези, които ни предлагат по заведенията. Още повече, че купешките са взимани на килограм от щандовете за замразени храни в големите вериги. Затова опитайте тези и ще се оближете.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.