Научете каква е кармата, която ви е отредена

0
342

Няма да ви отнеме много време

За да научите каква е кармата, която ви е отредена, е нужно да отделите само 1-2 минути време.

кармата
Няма да ви отнеме много време

Първото, което трябва да направите, е да откриете годината си на раждане в таблицата. След това да разберете на коя Мева отговаря и да прочетете характеристиката.

Несъмнено кармата е тази, която определя мисията във вашия живот. С всяко едно прераждане хората преминават през различни кармични тестове. Именно те са тези, които оформят характера им, разбиранията им, здравето, професията и дори любовните отношения.

След като вече сте наясно със стъпките, през които трябва да минете, за да научите кармата си, не ни остава нищо друго, освен да ви разкрием характеристиката отговаряща на вашата Мева.



Вижте какво ви е отредила вашата карма:

Мева 4
Вие сте доста умни и бързо схващате тънката страна на всяка една ситуация.
За сметка на това обаче сте доста лабилен и нерешителен човек. При все, че природно сте добър и таите добри чувства към повечето хора, вие сте лесно уязвими. Вашата най-добра възраст е до 38-та ви годишнина.
Сутрин сте особено раздразнителни и не сте в състояние да изтърпите почти никого. Не понасяте дори и себе си.
Изпитвате сериозни затруднения при създаването на силни връзки. Другата ви слаба страна е, че печелите парите си относително бързо и лесно, но пък бързо изтичат през пръстите ви.

Мева 5
За вас важи с пълна сила определението „човек на крайностите“. Вие или сте много доби, или ужасно лоши. Повратната точка във вашия живот е 42-та ви година. От този момент нататък животът ви ще започне значително да се подобрява. Притежавате завидно добър инстинкт за самосъхранение. Нуждаете се силно не само от любов, а и от страст. Винаги се опитвате да доминирате във връзката и често това се превръща в причина за краха й. Имате сравнително лош късмет, но пък за сметка на това умеете да се възстановявате много бързо от провалите. Имате склонност към хазартни игри, които могат да доведат до разруха.

Мева 6
Вашият характер е доста непосредствен, но пък за сметка на това имате силно развита интуиция. Вие сте родени за лидери и може би поради тази причина притежавате изключително войнствен дух. Самодоволни сте, но пък винаги ви гони страхът от провал. В любовен план се опитвате да владеете всичко и да господствате, без да си давате сметка, че допускате огромна грешка. Това е и една от причините, поради която често сте сами, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.