Разгадайте кармата си

0
288

Вероятно ще останете изненадани от някои черти

Разгадаването на кармата в никакъв случай няма да ви отнеме много време.

кармата
Вероятно ще останете изненадани от някои черти

Може би е излишно да споменаваме, че кармата е всичко онова, което съдбата ви е отредила. Прераждайки се човек преминава през различни кармични тестове, които определят не само съдбата, характера, живота, а и любовните му отношения.

Ако кармата ви е отредила да тънете в самота, не се надявайте, че някога ще успеете да завържете стабилна връзка. Колкото и тежко да ви звучи, всеки един трябва да се примири с кармата си.

Ето какво казва вашата карма:



Мева 7
Вие притежавате завидно оптимистичен характер, но пък сте доста несдържани. Прекрасен оратор сте, което ви позволява лесно да манипулирате хората около вас. Знаете много добре за това си качество и се възползвате максимално. Проявявате изключително внимание към детайлите. Не преставате да търсите щастието си и много държите на свободата си. Ако някой дръзне да се опита да ви я отнеме, в никакъв случай няма да му простите.
Устойчивостта и стабилността, за които мечтаете ще постигнете около 40-та ви годишнина. Истината е, че не можете да бъдете самостоятелни дълго време, а причината за това е, че не сте постоянни.

Мева 8
Вие сте изключително упорити и самоуверени. Не се променяте лесно. Притежавате изключително консервативен ум и дори се опитвате да налагате възгледите си на околните. Казано с други думи вие сте вълк единак, който има твърде високо мнение за себе си. Често пъти оставате неразбран в отношенията. За сметка на това сте изключително верен и лоялен, когато става въпрос за семейството ви. Просперирате още в ранна детска възраст и може и от там идва и силната ви привързаност към парите. Не ви липсват и идеи за инвестиции, макар че не винаги успявате да прецените правилно.
Нуждаете се от стабилна позиция, която обаче изисква надеждност.

Мева 9
Обикновено благодарение на вашата емоционалност често пъти се превръщате в център на вниманието. Водите на пръв поглед брилянтен, но в същото време безполезен живот. Очаквате прекалено много от другите и в този ред на мисли сте излишно критични. Това, което прави лошо впечатление на околните е фактът, че често пъти променяте мнението си – то лъкатуши от едната в другата крайност.
Идеалисти сте и презирате материалната част на живота. Най-благоприятния период за вас е средната ви възраст. След това животът ви ще се влоши драстично. Изключително страстни и ревниви, но пък за сметка на това сладкодумни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.