Разгадайте кармата си

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Вероятно ще останете изненадани от някои черти

Разгадаването на кармата в никакъв случай няма да ви отнеме много време.

кармата

Вероятно ще останете изненадани от някои черти

Може би е излишно да споменаваме, че кармата е всичко онова, което съдбата ви е отредила. Прераждайки се човек преминава през различни кармични тестове, които определят не само съдбата, характера, живота, а и любовните му отношения.

Ако кармата ви е отредила да тънете в самота, не се надявайте, че някога ще успеете да завържете стабилна връзка. Колкото и тежко да ви звучи, всеки един трябва да се примири с кармата си.

Ето какво казва вашата карма:Мева 7
Вие притежавате завидно оптимистичен характер, но пък сте доста несдържани. Прекрасен оратор сте, което ви позволява лесно да манипулирате хората около вас. Знаете много добре за това си качество и се възползвате максимално. Проявявате изключително внимание към детайлите. Не преставате да търсите щастието си и много държите на свободата си. Ако някой дръзне да се опита да ви я отнеме, в никакъв случай няма да му простите.
Устойчивостта и стабилността, за които мечтаете ще постигнете около 40-та ви годишнина. Истината е, че не можете да бъдете самостоятелни дълго време, а причината за това е, че не сте постоянни.

Мева 8
Вие сте изключително упорити и самоуверени. Не се променяте лесно. Притежавате изключително консервативен ум и дори се опитвате да налагате възгледите си на околните. Казано с други думи вие сте вълк единак, който има твърде високо мнение за себе си. Често пъти оставате неразбран в отношенията. За сметка на това сте изключително верен и лоялен, когато става въпрос за семейството ви. Просперирате още в ранна детска възраст и може и от там идва и силната ви привързаност към парите. Не ви липсват и идеи за инвестиции, макар че не винаги успявате да прецените правилно.
Нуждаете се от стабилна позиция, която обаче изисква надеждност.

Мева 9
Обикновено благодарение на вашата емоционалност често пъти се превръщате в център на вниманието. Водите на пръв поглед брилянтен, но в същото време безполезен живот. Очаквате прекалено много от другите и в този ред на мисли сте излишно критични. Това, което прави лошо впечатление на околните е фактът, че често пъти променяте мнението си – то лъкатуши от едната в другата крайност.
Идеалисти сте и презирате материалната част на живота. Най-благоприятния период за вас е средната ви възраст. След това животът ви ще се влоши драстично. Изключително страстни и ревниви, но пък за сметка на това сладкодумни, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар