„Х Фактор“ изчезва от българския ефир? Предаването на Маги Халваджиян се сгромоляса с гръм и трясък

0
343

„Х Фактор“ кара последния си сезон, гласят последните слухове!

Бъдещето на „Х Фактор“ не е никак сигурно. Шоуто е пред закриване в България поради ужасяващ спад в рейтинга, пише в. „Шоу“.

Х Фактор
Краят на „Х Фактор“ идва

Статистическите проучвания показват, че зрителите на музикалното риалити шоу са сериозно намалели. Причините са няколко, но всичките са много сериозни.

На първо място е голямата грешка на Маги Халваджиян да се предовери за кой ли път вече на едни и същи хора в журито. От години той работи с едни и същи ментори, които върти през сезоните, но те вече сериозно доскучаха на уважаемия зрител, а и доста дразнят с коментарите си.

Тази година в социалната мрежа се забелязва голямо негодувание срещу някои решения на менторите. Те бяха критикувани за изпълнителите, които взеха за големите концерти, а сега и за коментарите на самите изпълнения там.



Най-големите упреци към журито са свързани с техния професионализъм и интелект в музиката. От четиримата този сезон единствено Любо Киров е емблема в пеенето. Заки има известни успехи с „Авеню“, където обаче е беквокал, Криско е просто рапър, а Саня Армутлиева не е пяла на сцена през живота си.

Всичко това дразни зрителите и подлага под съмнение достоверността на мнението на менторите. Получава се така, че те оценяват хора, които пеят много по-добре от тях.

Другата причина за ниския рейтинг тази година е конкуренцията на „Фермата“. В същото време в неделя по Би Ти Ви тече шоу, което обира голяма част от аудиторията на „Х Фактор“.

Според слуховете, от Нова ТВ са готови да се разделят с музикалния формат след края на този сезон. Ефирното време на предаването през този сезон е много по-късо. Има само един епизод на седмица, а преди имаше по два.

Вместо „Х Фактор“ най-вероятно ще бъде въведено отново предаването „Пееш или лъжеш“, което преди година разцепи всички рекорди по рейтинг и чийто продуцент отново е Маги Халваджиян.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.