Тази смес ще държи всички вируси далеч от вас

0
456

Ще останете изненадани от силата, която ще вдъхне на организма ви

Предполагали ли сте, че наистина съществува вълшебна смес, която е толкова мощна, че да държи всички вируси далеч от вас?

вируси
Ще останете изненадани от силата, която ще вдъхне на организма ви

За никого не е тайна, че пчелният мед винаги е бил на челните места сред средствата за укрепване на имунитета. Специалистите са категорични, че дори само една лъжичка дневно е достатъчна, за да държи всички вируси далеч от вас.

Ако обаче добавите към меда масло от черни семена (масло от черен кимион) ще защитите още по-мощно организма си от вируси и бактерии. Неслучайно черните семена са неизменна част от народната медицина в Индия и Северна Африка.

Тази подправка има хиляди лечебни свойства. Казано с други думи тя е в състояние да излекува всичко, освен смъртта.
Ако смесите масло от черен кимион и пчелен мед ще получите невероятен балсам, който не само ще укрепи имунната ви система, а и може да ви помогне да се избавите от редица заболявания.



Този лек от народната медицина е толкова мощен, че не само ще държи всички вируси далеч от вас, а може да ви помогне да се преборите с един от опасните бичове на новото време – високото кръвно налягане. За никого не е тайна, че ако не се лекува навреме, то може да доведе до много сериозни последствия и дори да ви струва живота.

Намалявайки високото кръвно налягане този еликсир от природата ще допринесе за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система. А това е от огромна важност. Освен това тази смес ще укрепи здравето на горните дихателни пътища и на белите дробове. Можете да я използвате за лечение на асма и бронхит.

Тя лекува успешно още много здравословни проблеми, сред които акне, целулит, настинки, коремни болки и болки в ставите.
Сместа се приготвя изключително лесно, няма да ви отнеме много време, а и няма да ви струва скъпо. Освен това всеки знае, че когато става въпрос за здравето, не трябва да се жалят нито време, нито усилия, нито средства. То е най-важното и без него нищо няма смисъл.

Това, което трябва да направите е да разбъркате равни количества от семената и меда. От тази вълшебна смес трябва да консумирате всяка сутрин по 1-2 малки супени лъжици. Много важно условие е тази смес да се приема задължително на празен стомах.

Освен това в никакъв случай не използвайте метална лъжица. Можете да докосвате вълшебния еликсир само с пластмасова или с дървена лъжица. Ако сместа ви идва твърде силна, я приемайте с топъл чай, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.