Александра Богданска успя: Баща й я обля в сълзи и благослови брака й с Петканов!

0
601

Александра Богданска е на седмото небе от щастие в момента!

Милан Богдански разплака щерка си Александра Богданска. Той влезе във „ВИП Брадър“, за да й каже, че подкрепя брака й с Даниел Петканов.

Александра Богданска
Александра Богданска плаче в прегръдките на баща си

Така най-големият страх на Алекс не се сбъдна и семейството й благослови случилото се в Къщата преди няколко седмици. Манекенката вече може да диша спокойно, защото не е отхвърлена от семейството си, както предполагаше.

Преди сватбата между Александра Богданска и Лудия репортер майката на красавицата каза по телефона, че тя и съпругът й няма да уважат събитието и няма да присъстват. Това разплака до болка дъщеря им, която с дни се натъжаваше само при мисълта за това, че родителите й са против венчавката.

Сега обаче нещата се обръщат. Баща й се появи във „ВИП Брадър“ и й каза, че приема положението, приема, че е омъжена вече и приема Даниел Петканов за свой зет. Нещо, което обля в сълзи манекенката.



Конфликтът между родителите на Александра Богданска и Лудия репортер започна преди година, когато той опозори щерка им публично. Оттогава те не можеха да го гледат, но до днес.

След като Алекс отново се влюби в Дани и двамата дори се ожениха, майка й и баща й се примириха, че това е мъжът за нея. Оттук нататък остава да се надяват, че журналистът няма да нарани отново дъщеря им.

Александра и Даниел бяха гаджета 2 години, преди да се разделят скандално. Те започнаха „ВИП Брадър“ като скарани, но сега вече са женени. Нещо, което изненада доста зрители.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.