Уникални разкрития за ясновидката Теодора Стефанова!

0
509

След смъртта на Ванга, Теодора Стефанова е жената, която стои най-близо до бъдещето!

Ясновидката Теодора Стефанова се прочу преди много години, когато предсказваше бъдещето на Силвио Берлускони. Двамата и до днес не признават да е имало нещо повече помежду им, но слуховете в тази насока не спират.

Теодора Стефанова ясновидка
Това е ясновидката Теодора Стефанова

По случай новата книга на Теди, в „На кафе“ някои от известните ни личности разкриха интересни подробности за нея. Способностите й са извън всякакво съмнение, убедени са всички.

Журналистът Мариан Станков, когото хората познават като Мон Дьо, разкри, че е имал интервю с Теодора Стефанова преди много години и още тогава тя е предрекла Брекзит. Ясновидката е видяла как в Европа ще има сериозни сътресения.

Ива Софиянска пък сподели много интересна история с Теди. Преди време, когато е живяла в Лондон, котката й изчезнала. Търсила я навсякъде, но така и не успяла да я намери. Когато казала по телефона това на ясновидката, тя й описала точно къде се е скрило животинчето, при това с детайли.



Теодора Стефанова е сред най-известните врачки на България. Нейната история е много интересна, защото дарбата й се отключва на по-късен етап, а не е вродена.

Всъщност Теди е минала през тежки моменти в живота си, докато стане ясновидка. Когато е на 5 г., изживява стрес, след като й хвърлят пред нея умряла котка. След това цели три години заеква.

Голямата й драма обаче идва през 1984 г. Тогава е едва на 23 г., когато изпада в кома след тежка катастрофа. Цели 11 денонощия е в това състояние.

През това време самата Ванга я посещава и казва на майка й да не се притеснява, защото дъщеря й ще оцелее и ще промени живота на много хора. Така и става, защото след инцидента Теодора започва да вижда в бъдещето.

След идването на демокрацията в България Теди напуска в посока Италия. Там се запознава със Силвио Берлускони, който тогава още не се е захванал с политика. Двамата са приятели и до днес.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.