Истина: Деца живеят с диви животни, като Маугли? (Историите са шокиращи) Първа част

0
380

Деца живеят като Маугли

Историите на тези деца са истински. Те живеят сред дивите животни като Маугли. Известни са много случаи на деца, които живеят в различни държави и по различно време, както героя им от любимия детски роман.

деца
Тези деца са отгледани от животни

Много от тях са открити, но не са успели да се социализират. За други късмета е проработил и те са вече нормални човешки същества.

Ето какво се случило с децата, първообрази на Маугли от джунглата.

Мари Анджелик живяла през 18-ти век. Историята й е разказвана като градска легенда.



В продължение на десет години изминала хиляди километри из гористите местности на Франция.

Хранела се с диви птици, жаби, корени, листа, риби, животни. Отбранявала се от дивите животни с дървен прът.

Била хваната на 19-годишна възраст и се държала като дивачка. Била рошава, с потъмняла кожа, с дълги нокти.

Не говорела, а ръмжала като диво животно. Няколко богаташа се заели да я социализират. Така се научила до говори, да чете и да пише.

През 1747 г. за кратко станала монахиня. После отново е поета от благодетел. После живее дълги години в спокойствие и умира на 63-годишна възраст.

Историята на това дете също е впечатляваща. Виктор живял в 18-ти век. Той митарствал като диво животно в продължение на 12 години из горите на Франция.

Бил изоставено дете. Когато бил открит, професор го изследва как издържа гол на минусови температури.

Не показвал никакъв дискомфорт да стои на снега. Момчето не успява да се социализира. Умира в психиатрична клиника на 40-годишна възраст.

В горите на Китай било забелязано момиче да тича с невероятна скорост сред вълци. Годината е 1845 г. То, заедно с глутницата, нападали стадо кози и се хранело със сурово месо.

По-късно било заловено за кратко, но успяло да избяга. През 1852 г. момичето-вълк било забелязано за кратко и след това никога повече не го видели.

Дете на две годинки попада в джунглата през 1912 г. То е отгледано от леопарди. След три години ловци го откриват сред леопардчета, като преди това убили женския леопард.

Те го взимат и го връщат в селцето, откъдето произхожда, на родителите му.

В началото ръмжало като леопард. С много усилия се научило да говори и ходи изправено. Но за съжаление заболява от тежка болест и ослепява.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.