Тото от „СкандаУ“ триумфира във „ВИП Брадър“

0
443

Тото от СкандаУ е новата любима звезда на България!

Йонислав Йотов, известен повече като Тото от СкандаУ, се поздрави с победата във „ВИП Брадър 2017“. Рапърът събра най-голям вот от зрителите и накрая заслужено триумфира, видя TOPactualno.com.

Тото от СкандаУ
Тото от „СкандаУ“ е номер едно във „ВИП Брадър“

Той успя да надделее на финала над емблематичната Маргарита Хранова, която остана на втора позиция. Певицата бе на крачка от нов голям триумф в живота си.

Трета остана Миглена Каканашева – Мегз. Дизайнерката не успя да изпълни още една своя мечта, но все пак съумя да рекламира дрехите си цели 2 месеца.

На четвърто място се нареди Александра Богданска. Манекенката претърпя огромна метаморфоза във „ВИП Брадър“ и дори се омъжи за Даниел Петканов.



Последното, пето място във финала зае Джулиана Гани. Плеймейтката разби много стереотипи, но това не стигна за по-предно класиране.

Тото от „СкандаУ“ бе спряган за победител още от самото начало на риалити шоуто. Непрестанно излизаше информация, че той е гласен за шампион и накрая тази информация се потвърди.

Има слухове, че той се е договорил с Нико Тупарев за този успех. В замяна се е съгласил на по-нисък хонорар. Целта му е била да рекламира „СкандаУ“ по този начин. Разбира се, това остава непотвърдено.

Тото ще се запомни най-вече със скандалите си с Шеф Петров, на когото после обаче поиска извинение. Той бе определен от всички като пътя на младостта в това шоу.

Действително Тото беше един от тримата най-млади в Къщата. Другите бяха Алекс и Джули.

Честито на Йонислав Йотов и дано тази победа му послужи за трамплин в кариерата!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.