Бомба: Певицата Мария се омъжва за трети път?

0
1081

Мария отново иска да стане булка и може да го постигне в най-скоро време!

Звездата от последния „ВИП Брадър“ има желание да надене халката за трети път. Мария е лудо влюбена и вече обмисля най-голямата стъпка в живота си.

Мария
Мария иска отново да се омъжи

В момента тя има връзка с по-възрастен господин, който е луд по нея. Това е Ангел Тенев, който е по-известен с прякора си Свинаря.

Двамата имат връзка от пролетта насам. Бизнесменът е наричан така заради това, че се занимава с износ на месо. От това печели изключително добре.

Напоследък Мара Отварачката се замисляла все повече за сватба със Свинаря. Тя разкри във „ВИП Брадър“, че именно този мъж й дава всичко, от което се е нуждаела някога. Никой друг преди това не го е правил.



Ако Мария се омъжи, това ще бъде трети брак за нея. Тя вече два пъти мина под венчилото, но и двата пъти се разведе.

Първо се венча за Митко Андонов, но бракът с него трая не повече от половин десетилетие. Все пак от него остана нещо много значимо и това е единственото дете на певицата – Марая.

Вторият брак на Мария продължи още по-малко. Едва 2 години след венчавката певицата се разведе с Християн Гущеров. Нещата се случиха толкова скандално, че и двете страни вече не искат да се сещат за този брак.

Изпълнителката на „Спомен“ има голяма вероятност да склони настоящия си любим за сватба. Говори се, че тя вече го обмисляла и нямала търпение да стане госпожа Тенева.

Дори и да се стигне до трети неин брак, надали можем да очакваме второ дете на певицата. Тя има трудности при зачеването и наскоро стана ясно, че трудно може да забременее отново.

Свинаря обаче вече има деца и това не би бил проблем за него. Единственото важно е, че се обичат, а другото ще се нареди с времето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.