Big Brother Most Wanted се сгромолясва с пълна сила!

0
354

Big Brother Most Wanted може да не се състои, поне не така, както се очакваше!

Big Brother Most Wanted, което трябва да стартира утре вечер, е напът тотално да се сгромоляса. Причината е, че много от сигурните уж участници са дали на заден, твърди HotArena.net.

Big Brother Most Wanted
Big Brother Most Wanted се сгромолясва

Мариана Попова се отказала в последния момент, тъй като узнала, че други участници са подписали за по-голям хонорар от нея и се обидила. Тя убедила и възлюбения си Веселин Плачков да не участва.

Моника Валериева също отсвирила Нико Тупарев. Тя преценила, че за такава нищожна сума не си струва да скучае цял месец в Къщата.

Други участници също са отказали в последния момент, но техните имена още не са известни. Ако нещата продължават така, цялото предаване става под въпрос.



Според слуховете, звездите били обидени от ниските хонорари. Те нямали нищо общо с тези във „ВИП Брадър“.

Този път Нико Тупарев сериозно завързал кесията и предлагал суми от порядъка на 2, 5, 10 хил. лв., което е много малко за хора от шоубизнеса.

Все пак не всички са се отказали. Джино Бианкалана например продължавал да иска да влезе в шоуто. Той има достатъчно пари, но неговите подбуди са други.

Преди 2 години младият бизнесмен спечели „ВИП Брадър“ и има отлични спомени от Къщата. Той дава мило и драго да изпита тази емоция отново.

Big Brother Most Wanted трябва да замести Big Brother All Stars, което се изтърка и от 2 години не съществува. Новото предаване ще има и криминален привкус, но все още не е обявено какъв точно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.