Шок за всички: Най-добрият мъжки глас на „Х Фактор“ отпадна!

0
396

Иван Димитров се прости с „Х Фактор“!

Соченият от Криско за най-добър мъжки глас в „Х Фактор“ се прости с шоуто. Иван Димитров отпадна от надпреварата, видя TOPactualno.com.

Иван от Х Фактор
Иван си тръгна от „Х Фактор“

20-годишният младеж не успя да пребори конкуренцията на Вирджиния Събева. Той загуби с общ глас на менторите 1:3, като единствено неговият ментор Криско гласува за него.

Иван остана като леко разочарование на предаването. Въпреки че има уникален глас, той някак не успя да се адаптира бързо към сцената на „Х Фактор“ и затова отпадна.

След едва четири концерта Ванката трябваше да се прибере у дома. Той обаче си тръгна с достойнство, като заяви, че е загубил елиминациите от най-добрата – Вирджиния.



Иван Димитров е родом от Севлиево, но в момента е студент в София. Той се е отдал изцяло на музиката и студентския живот.

Повечето зрители смятат, че му е попречило да стигне по-напред в шоуто единствено притеснението. Той сякаш се държа твърде аристоктратично към своите опоненти през цялото време.

Нямаше я онази арогантност, която някои демонстрират, и хората не го разбраха. Помислиха го за неуверен в себе си човек.

В същото време Криско вече губи втори участник от своя отбор. Още на първия лайф той изгуби македонеца Стоянчо. Остана единствено с Теодор.

Този сезон „Х Фактор“ изглежда малко по-слаб от предните четири. Не се знае каква е причината, но има слухове, че дори ще е последният за България.

Докато гласове като Иван отпадат толкова рано, със сигурност шоуто ще върви надолу. Трябва да се направи нещо, за да не стават повече такива грешки, защото това момче можеше да стигне и до финала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.