Драма: Те са едни от най-големите звезди, но не са постигнали това с помощта на семейството си!

0
260

Не всяко семейство знае какво е най-доброто, това доказват историите на тези три красавици!

Днес те са символ на красота и изящество, както и на слава. Тези момичета обаче са имали семейство, което не стои зад гърба им.

семейство
Те нямаха подкрепата на своето семейство, но успяха

Започваме с Мерилин Монро. Тя все още е емблема за женска красота и просперираща жена, но истината е, че е имала ужасяващо детство.

Бъдещата тогава актриса и фотомодел остава сирак на 9-годишна възраст. Тя израства без баща, а майка й е настанена в психиатрична клиника.

Норма Джийн Мортенсън, както е рожденото име на звездата, бива местена от приемно семейство на приемно семейство. Един от бащите й дори злоупотребява с нея и за да го спре, се омъжва едва на 16-годишна възраст и бяга от този дом.



Историята на Мадона е по-малко драматична, но в нея също няма подкрепа от страна на нейното семейство. Още като много малко дете тя губи своята майка. Баща й след това се жени за домашната помощница.

Мечтата на Мадона по онова време е да стане танцьорка, но баща й изобщо не подкрепя това. Той настоява да запише колеж. Стига се дотам, че бъдещата певица трябва да бяга от дома си, за да преследва мечтата си в Ню Йорк.

Съдбата на Дженифър Лопес е подобна. Нейните родители са скромни емигранти в САЩ. Те считат, че момиче с латиноамерикански корени няма шанс да пробие в света на шоубизнеса.

Затова настояват да има образование и някаква друга професия. Под тяхно влияние Джей Ло записва колеж, но не след дълго напуска учебното заведение, за да следва призванието си.

Историите на тези три жени доказват, че човек винаги трябва да слуша сърцето си и да следва онова, което чувства отвътре, че е правилното. Защото никой друг не знае по-добре от теб какво е призванието ти, просто трябва да се вслушаш в душата си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.