Българката, която ще става снаха на Майкъл Джордан! (СНИМКИ)

0
621

Майкъл Джордан ще се сроди с България, което изненада всички!

Легендарният баскетболист от NBA Майкъл Джордан има повод за радост, защото синът му ще се жени. Джефри вече е предложил брак на една жена, чийто произход изненада много хора, особено в България.

Майкъл Джордан син
Синът на Майкъл Джордан и бъдещата му съпруга

Причината е, че годеницата на звездния син е българка. Нейното име е Радина Анева. Тя работи в САЩ и именно така се запознава с бъдещия си съпруг, съобщи Нова телевизия.

Веднага лъснаха и някои интересни снимки на Ради. Прави впечатление, че тя не е от онези стройни, слаби момичета, а е доста пищна и знойна.

Очевидно синът на Майкъл Джордан обича жени, при които има какво да се пипне, както се казва. Баща му е същият и го е доказал през годините.



По принцип в африканската култура се тачат повече пищните жени. За разлика от Европа, там за красиви се смятат точно такъв тип дами.

Майкъл Джордан е афроамериканец и затова не е чудно, че родът му си пада по такива жени. Ради обаче не е само пищна, но и много красива.

Тя прави впечатление на изключителна хубавица с интересни форми. Може да няма типичната красота, която сме свикнали да наблюдаваме, но е много привлекателна по своему.

Джефри Джордан вече е бил в България, където е посетил някои забележителности. Радина Анева по всяка вероятност е използвала възможността да го запознае със семейството си.

Родителите й трябва да са много доволни от нейния избор за брак, понеже става въпрос за милионерски син. Майкъл Джордан има цяло състояние и Ради ще може да не работи цял живот, ако желае.

Все още не се знае датата на сватбата, но най-вероятно ще бъде догодина. Очаква се тя да се проведе в САЩ, защото разходите по тържеството ще бъдат покрити от Майкъл.

Джефри е на 28 г. и е най-голямото дете на легендарния баскетболист на „Чикаго Булс„. Той също се е занимавал с баскетбол и е играл за „Илинойс“, но рано е прекратил спортната си кариера.

Вижте снимки на Радина Анева и бъдещия й съпруг!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.