Цял свят сега него гледа: Григор Димитров сътвори нещо велико!

0
266

Григор Димитров направи уникален мач и продължава да мечтае!

Нашият велик тенисист Григор Димитров отново доказа класата си. Той сътвори нещо наистина велико, което прикова вниманието на цял свят.

Григор Димитров
Григор Димитров показа класата си за пореден път

Гришо победи Давид Гофен, който е номер 8 в света, в среща от група „Пийт Сампрас“ и се класира на 1/2-финал във Финалите на АТР. Българинът показа висше майсторство за само 74 минути, записвайки 6:0 и 6:2.

Така Григор Димитров премаза съперника си и влезе в топ 4 на турнира. Още от самото начало той бе определен за един от топ 2. Другият беше Рафаел Надал.

Пред Гришо се отваря страхотна възможност за още една титла от АТР турнир. Той вече има няколко, но точно тази няма. Затова мечтата му още е жива.



Нашият тенисист продължава да доказва всеки ден колко много е израснал. Той вече се бори с най-големите в света, което е страхотен подвиг за него, а и гордост за цяла България.

Григор победи Гофен за четвърти път в кариерата си. Само тази година го би три пъти. Останалите му победи са на Australian Open 2017, ATP250 Sofia 2017 и US Open 2014.

Надеждите на всички са свързани с краен триумф на Димитров в турнира. Така той ще приключи годината с високо вдигната глава, както и я започна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.