Топ билки за скоростно отслабване

0
672

Ще свършат всичко, от което имате нужда

В следващите редове ще ви разкрием кои са най-добрите билки за скоростно отслабване.

отслабване
Ще свършат всичко, от което имате нужда

Може би е излишно да споменаваме, че за някои темата отслабване целогодишно е на дневен ред. Най-добре е в случаите, в които искате да се сбогувате с излишните килограми да заложите на добре познатите ви били и подправки.

При все, че съществува огромно разнообразие от билки и подправки, някои от тях действат наистина безотказно. Казано с други думи, те са най-доброто оръжие в отслабването.

Челната позиция сред билките, които вършат чудеса при отслабването се заема от билката ефедрата.
У нас тя е защитена, така че не правете опити да си я набавите сами. За сметка на това обаче можете спокойно да си я закупите от всяка билкова аптека. Тази билка подпомага освобождаването на невротрансмитери, които оказват огромно влияние върху метаболизма.



Специалистите обаче съветват да не прекалявате с приема й. достатъчно е да приемате по 1 ч.ч. отвара от тази билка сутрин на гладно. При все, че ефектът е повече от добър, не се подлъгвайте да я предозирате, тъй като може да доведе до доста неприятни последствия за нервната система.

Когато става дума за отслабване не може да пренебрегнем свойствата на зеления чай. Той подобрява значително процеса на храносмилане, а най-голямата полза от него е, че извежда токсините от организма. За разлика от първата билка, не се притеснявайте да приемате зелен чай по 3-4 пъти дневно. Ако го съчетаете с нискокалорична диета, ще сътворите чудеса и то за кратко време.

Третата позиция се заема съвсем заслужено от джинджифила. Тази зимна подправка съвсем не трябва да се подценява. Няма никакво съмнение, че джинджифилът е отлично средство за изхвърляне на натрупалите се в организма шлаки. Според учените, ако не правите профилактично прочистване на организма, се натрупват повече от 5 килограма шлаки.
Джинджифилът може да се приема по няколко начина. Можете да го настържете в чая или кафето си, или пък да го добавите към ястията.

На четвърто място в топ класацията на билките за отслабване се нарежда глухарчето. За никого не е тайна, че то е доста мощен диуретик. То не само ще изхвърли токсините от тялото ви, а и ще ви избави от задържането на вода. Можете да го консумирате прясно (на салата) или пък под формата на запарка.

Едва ли ще се изненадате, че следващото място в класацията заема добре познатата на всички подправка – канелата.
Тя е изключително подходяща за справяне с мазнините в коремната област. Можете да я консумирате с мляко и мед или пък да я добавите към зърнената си закуска. Някои пък направо я дъвчат, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.