Диетата на Емилия: Тя се втали след раждането на второто си дете ето така!

0
471

Емилия постигна страхотен резултат с правилен режим на хранене!

Певицата Емилия никога не е била от пищните жени, които имат проблеми с теглото. След като роди второто си дете обаче, Еми се нуждаеше от спешно вталяване.

Емилия
Емилия се втали

И тя го постигна чрез начин на хранене, с който вече е старата и позната Емилия. Да, фолк дивата отново е фина и слаба, а за всичко това й помогна диета за отслабване и много спорт.

Певицата цели 6 месеца не е слагала в устата си грам месо. Тя отказала всякакво месо, даже и риба. Това много й помогнало да се втали.

В този период не хапнала и залък хляб, нито тестени изделия. За нея те били тема табу.



Тя се хранела предимно със зеленчуци и плодове. Сутрин закусвала с някоя абълка или портокал, а на обяд и вечеря салата.

Може да изглежда доста оскъдно яденето й, но тя е успявала да се засити между храненията с много вода. Изпивала литри вода на ден и това се оказало много полезно за нея.

Сладките изделия също изцяло ги спряла, като само от време на време си подслаждала кафето с мед. Всичко друго сладко не си позволявала даже да го помирисва.

Така Емилия отслабнала с цели 10 кг. след раждането на щерка й Мира. Тя обаче постигнала и душевен мир, а освен това и спортувала много.

За едно здравословно отслабване е нужна не само промяна в хранителните навици, но и душевен комфорт. Именно стресът кара тялото да яде повече и повече. Движението е другото много важно в случая, а Еми го е практикувала често.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.