Няма спирачки: Григор Димитров с нов триумф! (Вече е само на крачка от най-великото нещо)

0
226

Григор Димитров се разправи с още един свой колега!

Машината Григор Димитров продължава да работи безотказно. Гришо взе скалпа на още един тенисист от групата „Пийт Сампрас“ във Финалите на АТР.

Григор Димитров
Григор Димитров продължава да мачка в Лондон

Българинът размаза испанеца Кареньо Буста с 6:1, 6:1. Той не му остави никакъв шанс, затвърждавайки позицията си на фаворит за спечелване на турнира.

Макар още вчера Гришо да се бе класирал на полуфиналите, днешната среща беше много важна за него, защото победата му донесе още 200 точки за световната ранглиста. Това го приближава само на една победа от нещо изключително в мъжкия тенис, а именно да видим българин в топ 3.

Ако Григор Димитров надделее над американеца Джак Сок, той ше стане трети в света, което е нещо нечувано за българин до този момент. Двубоят е от 22:00 ч. българско време.



Доминик Тийм, Давид Гофен и Кареньо Буста паднаха в плен на Гришо. Дано същото да сполети и Джак Сок.

След отказването на Рафаел Надал от турнира големият фаворит за титлата стана именно Григор Димитров. Нашият тенисист до момента оправдава това със здраво мачкане по кортовете в Лондон.

Една крачка трябва на Гришо до голямата мечта – топ 3, а още две до поредна титла. Цяла България е с 26-годишния хасковлия, който не спира да доказва, че има огромен талант.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.