Ето какво издава сезонът на вашето раждане

0
263

Независими сте и притежавате редкия талант да преодолявате проблемите с лекота

Сезонът на вашето раждане не е никак случаен.

раждане
Независими сте и притежавате редкия талант да преодолявате проблемите с лекота

Той може наистина да издаде твърде много и неподозирани неща за вас.

Ако вече сме успели да събудим любопитството ви и искате да разберете какво разкрива сезонът на вашето раждане, прочетете следващите редове.

ПРОЛЕТ
Вие притежавате невероятна душа. Готови сте да се раздадете до последно за близките си и винаги им помагате. Хората, в чието обкръжение сте гледат на вас като на ангели-спасители и определено има защо. Именно вие сте тези, които им помагат да се справят с трудностите в живота и да върнете усмивката на лицето им.



Твърде скромни сте. За сметка на това не ви липсват желание и сили да промените нещата към по-добро. Вие сте от хората, които завързват приятелства много лесно. Наистина имате огромно сърце и това ви качество ви отличава от останалите.

ЛЯТО
Независими сте и притежавате редкия талант да преодолявате проблемите с лекота.
Оценявате подобаващо моментите, в които можете да се отпуснете и да бъдете себе си. За околните е удоволствие да общуват с вас заради позитивизма, който излъчвате. Това качество напоследък наистина се среща твърде рядко.

За вас истината е от огромна важност, без значение за какво става въпрос. Не обичате да заблуждавате хората, които обичате. Лъжата е нещото, което може да ви изкара извън нерви. Притежавате завидна находчивост и в това се крие най-голямата ви сила.

ЕСЕН
Винаги анализирате и планирате всичко подробно, преди да пристъпите към взимане на решение. Изключително предпазливи сте. Трудно могат да ви излъжат, тъй като умеете да отличите лъжата от истината. Обикновено водите доста задълбочени разговори и не се притеснявате да кажете истината в прав текст. За вас няма никакво значение дали трябва да съобщите добра или лоша новина, правите го директно и без заобикалки.

Отворени сте към света и най-вече към новите идеи. Често пъти съветвате приятелите се, а съветите ви са безценни. Острият ви като бръснач ум е най-силният коз, който притежавате.

ЗИМА
Незнайно защо ви е много трудно да казвате „не. Когато някой ви помоли за услуга, винаги сте готови да откликнете. Любовта ви е невероятно силна. Обичате половинката си до края на живота си и винаги има вашата подкрепа.
Според мнозина вие сте невероятен приятел/ка, на който могат да разчитат безрезервно.

Изключително щедри сте и това не остава незабелязано. Всичко онова, което давате ви се връща двойно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.