Това масло превръща рядката и тънка коса в грива

0
571

Ще ви помогне и за още редица неща

Дори не сте предполагали колко е лесно да превърнете тънката и рядка коса в гъста грива, за която всички ще ви завиждат.

коса
Ще ви помогне и за още редица неща

Истината е, че това масло ще свърши чудеса за вашата коса. Дори самите вие ще сте повече от очаровани от резултатите.
Често пъти хората пренебрегват невероятните ползи от употребата на рициново масло за косата, миглите и веждите. То обаче наистина върши чудеса.

Вярно е, че рициновото масло има гъста и лепкава консистенция и поради тази причина е недолюбвано, но пък наистина върши отлична работа.
То е естествен продукт и освен това не струва никак скъпо.
Замислете се добре дали да не го вкарате в употреба, имайки предвид чудесата, които ще свърши за косата ви.

Рициновото масло не само може да заздрави косата ви, а и да ви помогне да заличите белезите по кожата. Освен това ще направи устните ви невероятно гладки.
Ако всички тези ползи ви се струват достатъчни, за да го вкарате в употреба, действайте.



Имайте предвид, че рициновото масло се нанася само върху засегнатите зони. Друго много важно условие, ако искате да извлечете всички ползи е да повтаряте процедурата в продължение на три месеца.
След това косата ви със сигурност ще е много по-плътна и силна.

Съдържащата се в рициновото масло рицинова киселина, е естествено антибактериално и противогъбично средство. То е достатъчно мощно, за да унищожи бактериите, които причиняват косопада.
Омега-9 мастните киселини в него пък подхранват скалпа и космения фоликул.

Здравината на косата се повишава значително от проникващите в порите хранителни вещества. Именно те са тези, които превръщат косата ви в по-здрава от всякога.
За да заздравите косата ви, е необходимо да нанесете 2 капки рициново масло върху ръцете си и да ги разтриете. След това го нанесете върху косата си. Не прекалявайте с количеството, тъй като ще направи косата ви мазна.

Препоръчва се да започнете с малко количество и да го увеличавате всеки ден, за да разберете колко може да понесе косата ви.
За още по-добър ефект можете да смесите рициновото масло с кокосово масло или кайсиено такова.

Много е важно да нанесете маслото или микса от масла върху кожата на главата, за да стимулирате растежа. Нанасяйте чрез масажни движения.
Това масло е толкова мощно, че можете да го използвате за заздравяване на рани и заличаване на белези. Не се надявайте да изтриете белезите като с гумичка, но със сигурност ще ги намалите значително, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.