Фигурата издава какви сте в леглото

0
283

Дамите с извивки, особено тези с широки бедра, са много отворени в леглото

Колкото и невероятно да ви звучи, фигурата ви може да издаде какви сте в леглото.

фигура
Дамите с извивки, особено тези с широки бедра, са много отворени в леглото

Учените твърдят, че по фигурата на жената можете да разберете каква е в интимните отношения.

Ето какво издава фигурата на вашата избраница:

Пълна жена
От твърдението на нобеловия лауреат Джеймс Уотсън става ясно, че пълничките жени се наслаждават много повече на интимните ласки в сравнение със слабите.
Освен това представителите на силния пол възприемат дамите с по-закръглена фигура като по-добродушни. Истината е, че мазнините отделят ендорфин, а той увеличава желанието за интимни ласки.



Слаба жена
Колкото и странно да ви звучи слабата фигура на дамите кара мъжете да се представят много по-добре в леглото.
Отделеното количество ендорфин при тези дами обаче не е толкова голямо, че да изпитат същото удоволствие от интимните ласки като пълничките жени.

Закръглено жена
Дамите с извивки, особено тези с широки бедра, са много отворени в леглото. Обикновено те си падат по връзките за една нощ и освен това обичат да експериментират. Несъмнено за такава жена мечтае всеки един мъж, преди да реши да се обвърже сериозно или да създаде семейство.

Висока жена
При все, че е всеобщо прието мнението, че дамите и мъжете с дълги крака са здрави и сексапилни, няма да бъдете много очаровани от тях в леглото. Истината е, че далеч не могат да бъдат съдени за това, че техниката им е лоша. Просто заради височината си те нямат възможността да лудуват кой знае колко по леглото. Освен това не могат да се отдадат на бързи интимни приключения на публично място.
Това преживяване се превръща в доста трудно изпитание, ако мъжът е по-нисък от нея.

Ниска жена
Мъжете обожават интимните преживявания с ниски жени, тъй като с тях могат да извършат подвизи, каквито не биха могли, ако дамата е висока.
Освен това с джобните гаджета им е по-лесно да пробват различни места, на които да се отдадат на интимна близост.
Освен това ниските жени са с по-нисък център на тежестта. Това означава, че и най-трудните пози, са много по-лесно осъществими с тях.

Жена с малък бюст
Безспорно мъжете обичат дамите с пищен бюст. Факт е обаче, че дамите с по-малък бюст извличат най-доброто от любовната игра и това, до което води тя. Специалисти посочват, че малкият бюст е много по-чувствителен от големия.

Жена с голям бюст
При все, че техните гърди са по-малко чувствителни от малките, те са достатъчно умни, за да извлекат максимума от интимното преживяване, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.