Кошмар: Мис България 2017 е смазана!

0
384

Мис Бългрия 2017 не иска да повярва, че всичко това й се случва! Сякаш се намира в някакъв кошмар!

Тамара Георгиева, която само преди дни стана Мис България 2017, не може да преодолее всичко, което й се случва в момента. Тя е направо смазана от хилядите критики, които получи по свой адрес.

Мис България 2017
Мис България 2017 търпи ужасни неща след победата си

След като бе избрана за номер 1, в интернет заваляха един куп негодувания и подигравки за визията на 24-годишната софиянка. Определиха я като каква ли не, дори на някои видове животни.

Прочитайки това, Тамара е останала без ума и дума. Те не искала да повярва, че се е превърнала в една скандална миска, от което винаги е бягала.

Въпреки че трябва да празнува, Мис България 2017 изобщо не искала да вижда никого. Тя изпаднала в дълбока депресия, макар да се опитвала да го прикрива пред останалите.



Миската се представяла за силна, но вътрешно плачела неутешимо. Само най-близките й хора знаели какво е състоянието й.

Най-болно на Тамара й станало, че я определили за толкова грозна. Още от ученическите й години всички я смятали за най-красивата в класа и затова днес тези критики я смазват.

Главните подигравки на хората са свързани с носа й. Мнозина го намират за прекалено дълъг и дори я сравняват с Баба Яга.

Всичко това не може да не съсипва психиката на Мис България 2017. Колкото и да е била подготвена за „хейт“, едва ли Тамара и в най-лошите си сънища е предполагала, че ще стане обект на толкова голям присмех и критика.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.