Месецът на раждане издава много за вас

0
643

В случай, че ноември е вашият месец на раждане, това означава, че сте много упорити, остроумни и устойчиви

Месецът на раждане издава изключително много за вас.

раждане
В случай, че ноември е вашият месец на раждане, това означава, че сте много упорити, остроумни и устойчиви

От него зависи до голяма степен характера ви, както и отношението към света и околните.

СЕПТЕМВРИ
Ако вашият месец на раждане е септември, то вие сте изключително мъдри. Когато някой ви обича, вие му отвръщате многократно. Много добре знаете как да покажете любовта си и в леглото. То е вашият храм. Благодарение на бдителността и аналитичността, умеете да избирате правилно партньора си. Умеете да взимате бързо решенията, при това правилно.

Полагате огромни усилия за забогатяване. Срещате се с много и нови хора, които могат да ви дадат рамо в това начинание. Приятелите ви, са от основна важност в живота ви. При все, че мечтаете с отворени очи, стоите твърдо на земята.



ОКТОМВРИ
Ако октомври е вашият месец на раждане това идва да рече, че не само сте много страстни, а и доста диви.
Показвате съвсем малка част от себе си на околните, загатвайки за вътрешната ви красота. Вие наистина притежавате невероятен чар.

Всички онези, които започват връзка с човек, роден през октомври, трябва да знаят, че трябва да го пазят като изключително ценно съкровище. Такива хора се намират много трудно. Те са безстрашни и независими и знаят много добре как да се грижат за себе си и човека до тях.

НОЕМВРИ
В случай, че ноември е вашият месец на раждане, това означава, че сте много упорити, остроумни и устойчиви.
С всичките си тези качества успявате да бъдете привлекателни за околните по начин, по който изглеждате изключителни сладури.

Наивността ви е по детски неустоима. Непоправими мечтатели сте и притежавате огромно въображение. Обожавате изкуството, литературата и пътуванията до интересни места. Не сте от тези, които биха се затворили у дома.

ДЕКЕМВРИ
Хората, появили се на бял свят през декември се открояват от останалите. Те притежават невероятна физическа красота. Дори и в случаите, в които не се харесват много на околните, те успяват да ги омаят със завидна доза откритост и авантюризъм.

На околните винаги им е интересна компанията ви, тъй като имате невероятни истории за разказване. Истината е, че с вас се комуникира лесно, но на моменти на околните им е трудно да ви разберат. Този факт обаче ни най-малко не е в състояние да ви обезсърчи. Вие сте над тези неща.
Не седите и за миг затворени у дома. Винаги търсите начини да направите живота си по-интересен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.