Това е тайната на Емилия, с която влезе във форма след бременността

0
333

Малцина биха издържали на тази диета

Фолк дивата Емилия най-после разкри тайната, благодарение на която успя да влезе във форма за изключително кратко време след бременността си.

Емилия
Малцина биха издържали на тази диета

Запознати издават, че след края на бременността си, Емилия е започнала да се храни колкото птиче, за да може да влезе отново в дрехите си.
В последно време певицата се е превърнала в истинска маниачка по отношение на храната, която консумира. Та не спира да я показва но почитателите си.

Емилия не пропуска и възможността да се оплаче. Тя се жалва, че би искала да приема много повече от това количество храна, но за нейно огромно съжаление не й се полага.
Тя разкри примерното си дневно меню, с което успя да предизвика съжалението на голяма част от феновете си.

В потвърждение на думите си Емилия посочи храните и количествата, които й се полагат от тях в рамките на ден.
Примерното й меню включва половин шопска салата и три панирани късчета от бяло пилешко месо. Общото количество на панираното месо е около 50 грама.



Друга от храните, с които Емилия прави опит да залъже стомаха си е малък печен картоф с дресинг и две съвсем малки парченца месо.
Феновете й останаха със зяпнали уста от количеството храна, която Емилия приема в рамките на деня.

Те недоумяват как все още не е съсипала здравето си и не е стигнала до болницата. Феновете й твърдят, че е цяло чудо, че все още не е припаднала от глад. Те я насърчават да се храни нормално, приемайки нормално количество храна, подхождащо на възрастта и заетостта й.

Почитателите й дори се опитват да я насърчат да започне да се храни като нормален човек, посочвайки, че всякак я харесват.
Певицата обаче е категорична, че не би приела и троха отгоре, която би нарушила строгата й диета.

Ако някога сте си мислели, че е много лесно да сте известни и всички погледи да са вперени във вас, то Емилия е живото доказателство, че не е така.
Малцина са хората, които биха издържали тази диета продължителен период от време.

Освен това сериозно грешите, ако си мислите, че след края на диетата ще можете да продължите да се храните както преди. Трябва да бъдете много внимателни каква храна приемате и особено количеството.

Хубавото е, че певицата отново лети на крилете на любовта след раздялата й с Коко Динев. Вероятно това й помага до известна степен да спазва стриктно режима, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.