Ето каква е любовта на Лъв-а с представителите на останалите зодии

0
388

Истински огън и невиждана страст изпълва връзката на Лъв-а със Скорпион

В следващите редове ще ви разкрием каква е любовта на огнените Лъвове с представителите на останалите зодии.

зодии
Истински огън и невиждана страст изпълва връзката на Лъв-а със Скорпион

С другия огнен знак от зодиака – представителите на зодия Овен, любовта на лъва е изключително здрава. Ще ви бъде трудно да си представите по-здрава връзка от тази. Царственият Лъв е привлечен като магнит от Овен-а.

Любовта му към още една от останалите зодии, също е доста силна. Става въпрос за връзката му с Телец. Разбират се отлично и нямат почти никакви различия.

С Близнаците пък отношенията им са в двете крайности. Вероятно заради самата зодия, но с тези представители могат както да се разбират перфектно, така и постоянно да се дърпат като коте и куче.



Връзката им с Рак също е много добра, но тук се налага и двете страни да правят немалко компромиси. В противен случай любовта им може да отлети с вятъра.

Разбира се с друг Лъв се разбират най-добре от всички зодии. Истината е, че и двете страни са настроени на една вълна и няма как нещата помежду им да не се получат. Егоизмът обаче също си казва думата. При все, че се привличат неистово, всеки се интересува от своята персона.

Връзката им с Дева е доста спорна. В типичния си стил те се опитват да въведат царствената зодия под контрол. Това няма как да се получи, така че, ако и двете страни не са готови на компромиси, по-добре изобщо да не се впускат във връзка.

Дуетът им с Везните пък е изключително динамичен.

Истински огън и невиждана страст изпълва връзката на Лъв-а със Скорпион. Всеки би могъл да завиди на тази връзка. Двете страни са като едно цяло и обикновено успяват да постигнат доста в живота.

Що се отнася до партньорството му със Стрелец пък, то може да бъде определено като надеждно. Освен това притежават фантастична сексуална съвместимост.

Връзката им с Козирог не е от най-надеждните. Обикновено тази връзка оцелява изключително трудно. Тя има шанс само ако любовта и на двете страни е изключително силна и са склонни на редица компромиси.

С Водолей също трябва да бъдат много предпазливи и внимателни. Обикновено в тази връзка малките камъчета са онези, които преобръщат колата. Добре би било, ако се опитате да не бъдете толкова дребнави.

Връзката им с Риби е невероятна. С тях романът им винаги е като на кино, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.