В българския бермудски триъгълник: Самолети се разбиват, хора изчезват безследно!

0
350

Феноменът Бермудски триъгълник съществува и в България

И в България има феномен, подобен на Бермудския триъгълник. Това разкриват световни изследователи и мистици. Местността се нарича Траянова врата.

Като в Бермудския триъгълник там изчезват хора, появяват се мистични създания и са разбиват самолети. Без да има видима причина за тези жестоки инциденти.

бермудски триъгълник
Крепостта Траянови врата е българския бермудски триъгълник

Местните са категорични, местото е прокълнато. Много е опасно. И историческите факти го потвърждават.През лятото на 1969 г. някъде над прохода Траянови врата пада наш самолет.

Безмоторната машина е била пилотирана от един пилот, който загива.Едва на петия ден сутринта изгорялата машина е открита. От пилота също са намерени овъглени части.



Експертите били изненадани от трагедията, защото пилотът бил опитен, но черната кутия показала, че той не е успял да овладее турбуленцията и въздушната яма над Траянови врата.

Тя буквално го е засмукала и повалила на земята.Оттогава, вече 48 години, самолети не летят. Там се случват и други странни явления.

Хората от съседните села разказват за отвличания, а сред жертвите, спрягани до днес, са петима души, които изчезнали безследно. Ангел Радев, Петър Свиленов, Стоян Димчев, Цонка Прометеева и Харалампи Бузев не са открити и до сега. Те изчезват в рамките на 2 години – между 1971 и 1973 г., а близките им не могат да си обяснят случилото се и до днес.

Освен това странно свистене се чувало около крепостта Маркова механа до прохода Траянови врата. Това ставало вечер, като се стъмни. Местните смятали странните звуци за дело на самодиви или на други мистични същества.

Но през 1975 г. крепостта Маркова механа била проучена от археолози. Те останали потресени от насъбраната странна енергия.

Всъщност мястото има хилядолетна кървава история. Тук войската на цар Самуил удържа най-голямата победа над византийския император Василий II през 986 г.

Проходът Траянови врата или бг феномена на Бермудския триъгълник е бил едно от малкото места, през които се минавало от Софийското поле към Горнотракийската низина. Затова всички са го бранели настървено, още от тракийското племе беси.

Смята се, че проходът е кръстен на римския император Траян, който си направил резиденция тук и в нея починал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.