Никол Шерцингер: Не очаквах това от Гришо

0
519

Тя е трогната от жеста

Никол Шерцингер не скри, че е изключително развълнувана от реакцията на половинката си – българският тенисист Григор Димитров.

Та сподели, че не е очаквала Гришо да спомене името й по време на награждаването след АТР в британската столица Лондон.
Припомняме, че по време на речта си 26-годишният български тенисист благодари и на приятелката си Никол Шерцингер за оказаната подкрепа. Той дори я нарече „невероятна“.

Никол Шерцингер заявява, че Гришо се намира в невероятен период, след като успя да спечели финалите на АТР.
Освен това тя сподели, че е много щастлива от факта, че е имала възможността да е заедно с него на едно и също място и по същото време.

В отговор на думите на Григор Димитров, Никол Шерцингер заяви пред Evening Standart, че той също е невероятен.
Припомняме, че бившата изпълнителка от Pussycat Dоlls също бе в Лондон по време на финала на АТР.



Тя обаче не успя да присъства на корта, тъй като по същото време бе на снимки на музикалното шоу Х Фактор.
По-късно обаче двойката отпразнуваха заедно победата на Гришо.

Поради факта, че Никол Шерцингер не бе на корта, плъзнаха слухове, че двамата са се разделили. Те обаче доказаха, че всички тези твърдения са пълна измислица и не кореспондират по никакъв начин с истината. Освен, че са все още заедно, по всичко личи, че любовта им разцъфва.

Напук на всички зли езици, те се радват на прекрасна хармонична връзка.
Междувременно се появи информация, че певицата е била забелязана да ликува след победата на Григор Димитров, заедно с родителите му. Сами се досещате, че ако д0вамата бяха разделени това нямаше как да се случи.

Кадърът, увековечил тази случка бе заснет в неделя, когато Гришо спечели финала на АТР в Лондон.
Певицата за пореден път промени визията си. Тя се появи с видимо подкъсена коса. Тя не пропуска възможността да демонстрира своята нова прическа в социалната мрежа.

На един от фотосите, поместени в профила й н Инстаграм, половинката на звездната ни първа ракета сред мъжете пише, че късата коса не я интересува, добавяйки, че наистина го прави.
Припомняме, че певицата накара публиката на музикалното шоу, в което е жури, да стане на крака и да поздрави Гришо. Това наистина бе невероятен жест.

Мнозина се запитаха дали по време на заслужената си почивка Гришо няма да замине някъде в компанията на Никол и съвсем скоро да се окаже, че двамата са в очакване на първата си рожба, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.