Актриса за Ник от Backstreet Boys: Той е чудовище! Заведе ме в кабинета си и ме накара да…

0
377

Имиджът на Ник Картър, който стана звезда чрез групата Backstreet Boys, пострада сериозно!

Един от членовете на американската поп банда Backstreet Boys бе злепоставен публично. Това се случи с Ник Картър, който е най-младият в групата.

Ник от Backstreet Boys
Мелиса с тежки обинения към Ник от Backstreet Boys

Причини му го актрисата и певица Мелиса Шуман, която разказа покъртителна случка от миналото. Тя твърди, че с нея е било злоупотребено от певеца преди 15 години.

През 2002 г. Мелиса била на купон у Ник. Тогава тя била още на 18 г. и съвсем невинна във всяко едно отношение. Картър обаче бил на 22 г. и вече изключително известен.

Двамата цяла вечер флиртували, докато певецът не поканил девойката в кабинета си, за да й покаже новите песни, върху които работи. Започнали да се целуват, но когато той поискал нещо повече, тя се възпротивила, защото досега не е била с мъж. Ник обаче не приел отказа й и я заставил да бъде с него.



Това, разбира се, е само версията на Мелиса. Тепърва ще се установява дали казва истината или просто търси слава на негов гръб.

„Той е чудовище! Не бях познала мъж дотогава. Накара ме да правя твърде жестоки за едно момиче неща.“ – споделя актрисата в интернет.

В същото време Ник се обяви за „шокиран и натъжен“. Той не е вярвал, че тя ще му стори всичко това, особено след като я имал за приятелка.

Според адвокатите му, Шуман се опитва да си възроди кариерата на гърба на певеца. Тя изгуби от популярността си в последните години и един такъв скандал може да напомни отново за нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.