Уникално: Тази диета топи три кила за три дни! (Действа безотказно)

0
354

Диетата наистина действа, но се прави само три дни!

Три дни, три килограма, уникална диета.Идват празници и всеки иска да изглежда добре. Защото застояването на масата ще е дълго, продължително и обилно.

диета
Диета за три дни топи три килограма

Няма човек, който да не иска да спазва или да узнае за някаква предпразнична или следпразнична диета. И това тормози най-вече жените.

Знаем, че е трудно, но не е невъзможно. Но не се плашете, защото има супер диета, с която за три дни ще се простите с три килца от теглото си.

Държим да уточним, че тази диета е наистина строга и затова не се прави повече от посочените три дни. След тях идва леко захранване.Това, което трябва да приемате през въпросните три дни, са само мед, чай и лимонов сок.

Пиете колкото се може повече вода, както и чай без захар, поне три-четири литра на ден. Медът може да разтваряте в чая или да се приеме самостоятелно.

Той обаче не бива да бъде повече от сто грама дневно. Полага ви се още сокът от един-два лимона.

И най-важното – веднъж на ден може да хапнете кисело мляко с накиснати в него овесени ядки.

До две лъжици овесени ядки, поставени в максимум една кофичка кисело мляко с ниска масленост.

Праосто не слагате нищо сдруго в устата, освен въпросните продукти. На четвъртия ден започвате захранване, което се прави с консумация на свежи зеленчуци, малко плодове или риба.

Захранването продължава еедин или два дни. Не се препоръчва през това време да си хапвате тлъсто месо, тестени храни или сладки изкушения.

После може да се върнете вече вталени към нормалното си хранене. Но да не забравите, че храненето ви задължително да е здравословно.

И най-добре е да се храните през деня по-често, с малки порции.

Така няма да загубите постигнатия ефект от тридневната диета. Не изгубите постигнатия досега ефект.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.