Тактиката на Мариела Нордел в Големия Брат е разкрита!

0
399

Мариела Нордел си проправя смело път към финала на Big Brother: Most Wanted!

Най-големият стратег в Къщата се оказа Мариела Нордел. Пиарката успя да настрои всички срещу себе си, освен певицата Луна.

Мариела Нордел
Мариела Нордел играе само с такитка

За това обаче си има съвсем логична причина. Тактиката на готвачката е била именно такава, като нейните номинации в случая са водещи.

Мама Измама, както я кръсти Биг Брадър, си е изградила стратегия, според която елиминира първо по-слабите играч. Това е хитър ход, за да може на елиминации винаги да се спасява.

Неслучайно Мариела Нордел скочи първо на Кирил Симеонов. Това беше най-неизвестният съквартирант и тя знаеше, че ако той отиде на елиминации, ще отпадне.



След това номинира рапъра Dee, който в понеделник ще се бори за оставане и е твърде вероятно да напусне Къщата. Той също не се води силен играч.

Донякъде изненадващо е, че Мариела номинира Джино Бианкалана, при това с голяма злоба. Тя го нарече „жиголо“, което е наистина твърде обидна квалификация.

Тя вдигна мерника и на Константин, но умишлено не го номинира, защото знае, че има много фенове отвън и няма да отпадне. Затова просто се опитва да настройва съквартирантите срещу него, но без особен успех.

Най-общо казано стратегията на Мариела Нордел е да премахва по-слабите играчи, докато е възможно, за да се спасява за тяхна сметка. Това може би работи, но е нож с две остриета, защото повечето зрители вече я ненавиждат.

Самата тя не се чувства виновна и твърди, че всичко е една игра. Определя себе си като провокатор, а не като интригант.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.