Край за Dee в Big Brother: Most Wanted! Рапърът ще се запомни само с нещо любовно

0
332

Dee се прости с мечтата да триумфира в Big Brother: Most Wanted!

Рапърът Dee се превърна във втория изгонен от Big Brother: Most Wanted. Той изгуби битката с Динко Вълев, Луна, Мариела Нордел, Людмила Захажаева и Джино Бианкалана, видя TOPactualno.com.

Dee
Dee на излизане от Къщата

Лошото момче, както са известни рапърите, не се показа като никакво лошо момче. Напротив, той демонстрира доста благ характер и с никого не се скара за две седмици.

Това обаче донякъде обезличи Dee в играта. Направи го незабележим за зрителите и именно това го елиминира от шоуто тази вечер.

Той ще бъде запомнен единствено с натискането си с певицата Дебора. Двамата се целуваха страстно в палатката на двора, когато бяха пияни.



Dee не остави никаква следа в историята на „Биг Брадър“ и съответно различните му варианти. Той надали ще бъде поканен отново някога от продуцентите.

Рапърът получи покана за участие в Big Brother: Most Wanted заради „Фермата“, където беше преди година. Знаем, че в шоуто са събрани звезди от различни риалити формати.

Хип-хоп изпълнителят е вторият изгонен след елиминации, но на практика е третият напуснал Къщата. Кирил Симеонов бе изхвърлен от вота на зрителите, а Дебора си тръгна доброволно.

Финалът на шоуто е след само две седмици, а вътре има останали прекалено много хора. Очаква се скоро да има двойни елиминации.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.