Срамота: Джино Бианкалана не може да чете, а се размотава по риалити формати!

0
360

Джино Бианкалана срича, когато се опитва да чете!

Голям срам бра Джино Бианкалана по време на последното SDI предизвикателство в Big Brother: Most Wanted. Тогава се разбра, че той всъщност не може да чете на български език.

Джино Бианкалана
Джино Бианкалана не може да чете

Бизнесменът трябваше да чете въпроси на певицата Луна, но едва успяваше да го направи. Някои от тях дори не съумя да прочете до самия край.

Самият Джино се извини на България в ефир, че не може да чете. Той се почувства твърде неловко от този факт и даже не е изключено точно това да му коства и крайната победа в предаването.

Бившият възлюбен на Джена никога не се е славил като много умен или начетен човек. Напротив, за него се знае, че има други интереси, далеч от знанията.



Да не можеш да четеш на родния си език обаче е срамота. Това, че живее в САЩ от 20 години, не го оправдава, защото четенето се учи в първи клас, а него го е завършил тук.

Висше образование обаче не е завършил нито тук, нито в чужбина. След гимназията баща му го е питал дали иска да ходи в колеж или да работи и той е избрал работата.

Преди 2 години, по време на „ВИП Брадър“, Ернестина Шинова каза в лицето на Джино Бианкалана, че трябва да чете повече. Той обаче явно не я е послушал.

Това обаче не му попречи да спечели шоуто тогава. Плени зрителите със своето джентълменство, неприсъщо за българските мъже.

Тази година Джино стои малко по-далеч от проблемите и това може да му изиграе неприятна шега. Сега не изглежда чак такъв фаворит за титлата, особено след като се разбра, че не може да чете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.